Süleymanpaşa Belediye Başkanı mal varlığını açıkladı Süleymanpaşa Belediye Başkanı mal varlığını açıkladı

24 Mart Pazar günü Kapaklı Samsunlular Derneği’ne ziyaret gerçekleştiren Yeniden Refah Partisi Kapaklı Belediye Başkan Adayı Salih Bezgin için oy isteyen Kapaklı Samsunlular Derneği Başkanı Mustafa Keleş, “İşte ilk heyecan, ne güzel bir heyecan. Buraya geldiğiniz için ayaklarınıza sağlık. Anadolumuzun temsilcisi olarak çıkmış olduğu bu yolda Yeniden Refah Partisi Kapaklı Belediye Başkan Adayı Salih Bezgin’e Allah yar ve yardımcı olsun. Samsun’un ve Anadolu’nun evlatları bizim görevimiz Başkan Adayımızın yanında olmaktır.

“SALİH BAŞKANIMIZA OYLARINIZI İSTİYORUM”

31 Mart’tan sonra inşallah güzel günler göreceğiz. Ben 21 yıldır Kapaklı’da esnafım. Keleşler Halı Saha ve Spor Tesisi kurdum. İlk maçları bedava oynattım. 35 yaşında halı sahayı kurdum.  Kapaklı’ya bu kadar hizmet verdim. Hiçbir kimseden hiçbir şey istemedim. Ama Salih Başkanımıza oylarınızı istiyorum.

Bezgin Fark 1

“BİR DEFA DA ANADOLULU OLSUN”

Kapaklı’da 102 bin seçmen var. Bunların 80 bini Anadoluludur. Edirne’den Kars’a kadar Kapaklı’da kardeşçe yaşıyoruz. Ama bize hizmet verecek bir başkan lazım. İşte Salih Bezgin Başkanımız geliyor. Biz Samsunlular olarak bir defa da Anadolulu başkan olsun diyoruz” dedi.

Bezgin Fark 3

“SEÇİMDEN SONRA DEĞİŞEN BİRİ OLMAYACAĞIM”

Tüm vatandaşların desteği ile belediye başkanı olacağını ifade eden YRP Kapaklı Belediye Başkan Adayı Salih Bezgin, “Şu kalabalığa bakınca Samsun’un her köşesinden kardeşlerimi görüyorum. Türkiye burada mı? Bizler önemli bir seçim arifesindeyiz. Bu seçim bizim için büyük bir imtihan. Karşımızda 2 tane denenmiş aday var. Türkiye’nin her bir tarafının desteğini almış kardeşiniz ise burada. Bana soruyorlar neden YRP’den aday oldun. Ben de diyorum ki rüşvetin olmadığı, yolsuzluğun olmadığı, insanlara tepeden bakmayan, dernekleri, STK’ları yok saymayan, seçim zamanı geldiğinde bambaşka bir kişiliğe bürünen, seçim zamanı geçtikten sonra değişen biri olmayacağım için adayım.

Bezgin Fark 2

“SİZLERİN OYLARI İLE SEÇİLDİĞİMİ ASLA UNUTMAYACAĞIM”

Bütün Samsunluları ayağıma getireceğim diyen Mustafa Çetin gibi olmayacağım için adayım. Ben Samsunluları çoban bile yapmam diyen İrfan Mandalı gibi olmayacağım için adayım. Bana Samsunlular oy vermedi ben kendi oylarımla başkan oldum demeyeceğim için adayım. Ben sizlerin oyları ile seçildiğimi asla unutmayacağım.

“MANDALI’NIN YAPMADIKLARINI ANLATMADIK MI”

Mustafa Çetin tutuşmuş durumdadır. O kadar tutuşmuş ki Samsunlu Genel Başkan Yardımcısını getiriyor. Daha bakalım kimleri getirecek. Samsunluları yok sayan Çetin’e oy mu vereceksiniz? Diyorlar ki bana Mandalı’yı neden eleştirmiyorsun? 15 yıl ilçe başkanı olduğum dönemde ulusal kanallara kadar çıkarmadık mı? Yapamadıklarını anlatmadık mı? Daha ne kadar eleştireceğiz? Ey Mustafa Çetin! Sen düzgün bir belediye başkanlığı yapsaydın biz senin karşında olmazdık.

Bezgin Fark 4

“BU ELLER MAZİNİN TEMİZ ELİ”

Sizlerin huzurunda soruyorum Çetin’in Mandalı’dan bir farkı var mı? Bunların ikisi de aynı zihniyette. Bu kardeşinizin projeleri var. İnşallah ilk 5 yıl içerisinde tüm ilkokul öğrencilerinin kırtasiye ve okul kıyafeti ihtiyacını karşılayacağız. Yeni evlenen çiftlerin ihtiyaçları dahilinde 1 yıl kira gelirlerini biz karşılayacağız. Demiş ya bu parayı nereden bulacaksınız? Çok basit, Kapaklı’dan Mehmet Çetin’i, Tüpçü Ufuk’u devre dışı bıraktığın zaman kaynak zaten ortaya çıkıyor. Ben tertemiz ellerimi sizlere uzatıyorum, bu eller rüşvete bulaşmadı. Bu eller kire bulaşmadı. Bu eller mazinin temiz eli. Allah’ın izniyle, sizlerin desteğiyle zafer kaçınılmaz" diye konuştu.