9 Şubat Cuma günü İYİ Parti Kapaklı İlçe Başkanlığında 31 Mart 2024 yerel seçimleri hakkında gazetemize özel açıklamalarda bulunan Mandalı, “Biz yerel seçim çalışmalarına herkesten 5 ay önce başladık. Saha çalışmalarımızı zaten yapmıştık. Kapaklı’nın sorunlarını yer yer, mahalle mahalle analiz ettik. Bununla alakalı 5 ay önce neredeysek şu anda da aynı noktadayız. Belirlediğimiz bir strateji var biliyorsunuz partimiz adına. Biz Kapaklı’da yarışın içerisinde olan bir parti olmak istiyoruz. Bunu da en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz. Kapaklı’da bize ihtiyaç olduğunu görüyorum. İlçe belediyeciliğini iyi bir şekilde anlatabilirsek vatandaşların bizi tercih edeceğini düşünüyorum. Aday çalışmalarımız devam ediyor. Belirlediğimiz planlar dahilinde hareket ediyoruz. 5 ay önce demiştik ki CHP ve AK Parti adaylarını açıklasınlar biz adayımızı direk açıklayacağız. Bizim hamle yapabilmemiz için İYİ Parti kadrolarına mutlaka ihtiyaç var. Bunu için de çalışmalarımız devam ediyor.  

“HER KESİMDEN MECLİS ÜYESİ ADAY ADAYLARIMIZ OLDU” 

Bizim partimizin aday adayları var. Ama belirlediğimiz strateji konusunda Kapaklı’da seçimi kazanmak istiyoruz. Bizim her kesimden meclis üyesi aday adaylarımız oldu. Her bölgeden, her kesime hitap eden meclis üyesi aday adaylarımız var. Meclis üyesi aday adaylığı için bekleyen arkadaşlarımız da var.  

Mandalı: 600 tane oy lehimize dönüyor Mandalı: 600 tane oy lehimize dönüyor

“GÖRÜŞMELERİMİZ DEVAM EDİYOR” 

İnsanlar hamle yapabilmek için değişik stratejiler belirledi. Çok kısa bir zaman kaldı. Ama biz ilçe teşkilatı olarak aday adayımız geldiğinde belirlediğimiz 35’e yakın Kapaklı’nın ihtiyaçlarını kendisine sunduk. Adayımız kim olursa olsun bizim yol haritamız belirlenmiş durumda. Biz adayımız açıklanmadı diye meclis üyesi çalışması yapmıyor değiliz. Bizim her kesim ile görüşmelerimiz devam ediyor. Meclis üyesi aday adayı başvurusu almamız da bundan kaynaklı. Onların da bize karşı güveni olduğunu görüyorum. Bununla alakalı da görüşmelerimiz devam ediyor.  

“KİMSE TEK BAŞINA HİÇBİR ŞEY BAŞARAMAZ” 

Yerel seçimlerin dinamikleri her zaman farklıdır. Göstereceğimiz adayla aradaki farkın kapanabileceğine ve vatandaşın beklediği adayın açıklanması gerektiğine inanıyorum. Şu zamana kadar diğer partilerde açıklanan adaylar tabi ki var ama vatandaşta karşılık bulup bulamadıkları önemli olan. İnsanlar farklı partileri tabi ki tutabilirler ama yerel seçimlerde adayın önemli olduğunu düşünüyorum. Kapımız herkese açık. Biz Kapaklı’da İYİ Parti’yi en iyi konuma gelebilmek için çalışıyoruz. Vatandaş kimi istiyorsa onunla yol yürümen gerekiyor. Vatandaşa karşı siyaset olmuyor. Kimse tek başına hiçbir şey başaramaz. Eğer bir ekip, bir çalışma ruhu varsa biz bunu yerine getirebileceğimize inanıyoruz. Vatandaşta karşılığı olan adayın seçimin kaderinin değiştirebileceğine inanıyorum.  

“ANAHTAR KONUMDA OLAN BİR PARTİYİZ” 

Biz İYİ Parti olarak Kapaklı’da yapılacak olan seçimin anahtar konumunda olan bir partiyiz. Bugüne kadar bizimle ismi çıkan siyasilere baktığımız zaman hep Kapaklı’nın kaderinde önemli noktada olmuş isimleri görüyoruz. Biz sadece aday çıkarmak değil seçimi kazanmak iyi bir belediyeciliği vatandaşa tanıtmak istiyoruz. Bizim şahsi hırsımız olarak bir şeyleri yapmaya çalışmıyoruz. Eğer bir şahsi hırsımız olsaydı şu zamana kadar adayımız çoktan açıklanmış olurdu” ifadelerini kullandı. 

“HERKESE KUCAK AÇTIK” 

Babasınının sosyal medyada yapmış olduğu yorumlar hakkında da konuşan Mandalı, “Babamın düşünceleri kendisini alakadar eder. Baba sen sosyal medyada şunu yaz diye hiçbir zaman yönlendirmem olamaz. O kendi düşüncelerini benim ilçe başkanlığım öncesinde de yazıyordu şimdi de fikirlerini he zaman açık açık belirtmiştir. Benim ilçe başkanı olmam demek babamın fikirlerini özgürce yazamayacağı anlamına gelmez. Ben mikromilliyetçiliğin kime fayda sağladığını çok iyi bir şekilde biliyorum. Benim böyle bir yapım olmadığını herkes görüyor. Biz herkese kucak açtık. Bugün mikromilliyetçilik yaptığımızı söyleyenlere de ben bunu anlattım. Gelin adayımız olun, sahada anketlere soralım vatandaş sizi istiyorsa ben sizi aday göstermemek gibi bir durumum olmadığını belirttim. Partimiz gayet şeffaf bir şekilde bu süreci yönetti. Biz vatandaşın nereli olduğuna kesinlikle bakmayız. Kapaklı’ya bir faydası olup olmayacağı bizim için önemli olan noktası burasıdır” dedi.