Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla herkesten haklarını helal etmesini isteyen Yılmaz, “İnsan, yaşadığı zamana, mekâna ve insanlara mutlaka bir şey bırakır.  Bu bir şey; vefa, kardeşlik, samimiyet, muhabbet, güven veya umut da olabilir.  Ya da kahır, husumet, yara veya bir dert de olabilir. Tercih bizim elimizde.

“BİR VE BERABER OLDUK”

CHP’li Yontar: Barış içindeki Türkiye’yi kuracağız CHP’li Yontar: Barış içindeki Türkiye’yi kuracağız

Allah’ım, nefes aldığımız bu günler hürmetine bize güzel şeyler bırakmayı nasip etti.  Allah’ım, bizi fitne-fesattan, yalan yanlıştan ve fitne-fesat üreterek Kapaklı'daki dostlarımızla olan birliğimizi ve beraberliğimizi bozmak istemeye çalışan, kendi çıkarları ve menfaatleri için sadece makam mevki sahibi olabilmek, sırf bir yerde görev alabilmek için insanları karalamaya çalışan, düne kadar yanında olduğu insanları karalayan, ağıza gelmeyecek hakaretleri yapan kendini bilmeyen, hadsizlerden, omurgasızlardan bizleri uzak eylesin. Siyaset ayrı, dostluklar ayrı anlayışını her zaman ortaya koyarak Kapaklı'da her kesimi kucaklamaya ve kimseyi ötekileştirmeden siyasi görüşümüzü, anlayışımızı bir tarafa bırakarak bir ve beraber olduk.

“BİRLİKTE GÜZEL GÜNLER GEÇİRMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Acı günlerimizi birlikte paylaşıp üzüldük, mutlu günlerimizde birlikte sevindik, özel günlerde ve bayramlarda birlikte kucaklaşıp güzel günler yaşadık.  Biz bugüne kadar Kapaklı'da sizlerle ve dostlarımızla etle tırnak olup hep birlikte Kapaklı olduk.  Belediye başkan adaylığı süreci içerisinde benden desteğini esirgemeyen Başta kıymetli eşim ve ailem olmak üzere Kapaklı'nın her sokağında, köyünde, mahallesinde, derneğinde, evlerine misafir olduğum tüm kardeşlerime, hemşerilerime, muhtarlarımıza,STK başkanlarımıza Esnafımıza,Siyasi dostlarımıza bize inanan tüm gönül dostlarımıza yürekten, gönülden teşekkür ediyorum. Bundan sonra da hep birlikte bir olmaya, beraber olmaya, iç içe olmaya ve birlikte güzel günler geçirmeye devam edeceğiz.

“ZAMAN HER ŞEYİN İLACIDIR”

Allah, birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi bozmasın, bozmak isteyen insanlara asla fırsat vermesin.  Bu süre içerisinde kırmış olduğum, üzmüş olduğum insanlar olabilir, haklarını helal etsin, Ben de tüm gönül dostlarına, hemşerilerime hakkımı helal ediyorum.  Her şey daha güzel olacak. Her şey gönlünce olsun. Zaman her şeyin ilacıdır” dedi.