Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Başkanı Ahmet Çetin'in ev sahipliğinde, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla kahvaltı programı düzenlendi. 22 Ekim Perşembe hünü (bugün) saat 09.30'da Kapaklı Zeytin Restoran'da gerçekleştirilen programa Kapaklı, Çerkezköy ve Saray ilçelerinde görev yapan mahalle muhtarları katıldı.

PROTOKOL ÜYELERİ DE KATILDI
Kahvaltı programına Kapaklı Kaymakamı Mustafa Gürdal, Saray Kaymakamı Refik Özsoy, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Saray Belediye Başkan Vekili Birol Oran, ÇTSO yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda mahalle muhtarı katılım sağladı.
ÇETİN: BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE HAREKET ETMELİYİZ
Programda konuşan ÇTSO Başkanı Ahmet Çetin, ortak akıl ve istişarenin önemine dikkat çekerek, bu tür organizasyonların birlik ve beraberliği güçlendirdiğini ifade etti.
Çetin, "Birlik ve beraberlik içerisinde geleceği kurtarmak, ticaret yapmak, bir masanın etrafında fikirlerimizi söylemek ve zaman zaman bu etkinlikleri birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştirmek istiyoruz." dedi.

"TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK ÜRETİM BÖLGELERİNDEN BİRİYİZ"
Çerkezköy, Kapaklı ve Saray'ın sanayi açısından önemli bir konumda bulunduğunu vurgulayan Çetin, bölgenin ülke ekonomisine sağladığı katkıya dikkat çekti.
Bölgenin Türkiye'nin en büyük üretim merkezlerinden biri olduğunu belirten Çetin, konuşmasında Tekirdağ'ın sanayi gücüne ve Çerkezköy'ün üretimdeki payına değindi.

"İNŞALLAH YAKIN ZAMANDA MÜJDESİNİ ALIRIZ"
Çerkezköy, Kapaklı ve Saray'ın geleceğine ilişkin de değerlendirmelerde bulunan Çetin, yakın zamanda bölge adına sevindirici bir gelişme yaşanmasını temenni etti.
Çetin, "Çerkezköy, Kapaklı ve Saray olarak inşallah yakın zamanda da bir müjdesini alırız. O zaman bölgemizin geleceğini sevgili belediye başkanlarımız çok daha rahat kurgularlar" ifadelerini kullandı.
Konuşmasının sonunda programa katılan davetlilere teşekkür eden Çetin, "Tekrar hoş geldiniz, sefalar getirdiniz, afiyet olsun." diyerek sözlerini tamamladı.
Programda Ahmet Çetin'e Kapaklı Muhtarları adına Pınarça Mahallesi Muhtarı Taner Diril tarafından Türk Bayrağı tablosu hediye edildi.





