Bölgenin tanınan ayakkabı markalarından By Budak Ayakkabı, yatırımlarına bir yenisini daha ekleyerek 'By Budak Ayakkabı Gross' adıyla 5’inci şubesinin kapılarını Çerkezköy’de açtı. Kapaklı ve Saray’daki mağazalarıyla geniş bir müşteri kitlesine ulaşan işletme, Çerkezköy’de hayata geçirdiği üç katlı yeni konsept mağazasıyla hizmet ağını büyüttü.
İşletme sahibi Aykut Budak’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen açılış töreni, siyaset, ticaret ve sivil toplum dünyasından çok sayıda ismi bir araya getirdi. Vatandaşların da yoğun katılım gösterdiği törende, yeni yatırımın bölge ekonomisine ve ticari hayatına sağlayacağı katkılar ön plana çıktı.
Açılışta yapılan konuşmalarda, yerel esnafın büyüyerek yeni yatırımlara imza atmasının bölge açısından taşıdığı önem vurgulanırken, işletme sahibi Aykut Budak’a başarı dilekleri iletildi.

“10 YILLIK EMEĞİMİZİN ÜRÜNÜ”
Açılış töreninde konuşan By Budak Ayakkabı işletme sahibi Aykut Budak, markanın 10 yıllık geçmişine dikkat çekti. Çerkezköy’de hizmete giren yeni mağazanın yalnızca bir şube açılışı olmadığını, aynı zamanda işletmenin kurumsallaşma yolculuğunda önemli bir dönüm noktasını temsil ettiğini ifade etti.
Budak, konuşmasında şu ifadeleri kullandı:
“Bugün burada sadece bir ayakkabı dükkânının açılışını yapmıyoruz. By Budak Ayakkabı’nın 10 yıldır Kapaklı, Saray ve Çerkezköy’e verdiği hizmetin kurumsal mağazaya geçişine hep birlikte şahitlik ediyoruz. Bu emeklerin tamamı, kurumsal mağazaya geçişimizin bir ürünüdür. Projemizin her aşamasında bizleri destekleyen çok değerli müşterilerimizin her birine teşekkür ediyorum. Yeni mağazamızın önce Çerkezköy’e, ardından tüm bölgemize hayırlı olmasını temenni ediyorum.”

ÇOLAK: “BÖLGEMİZE GÜZEL BİR YATIRIM KAZANDIRILDI”
Açılışta söz alan Yeni Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Sedat Çolak, yapılan yatırımın ilçe adına sevindirici olduğunu belirterek işletme sahibi Aykut Budak’ı tebrik etti.
Çolak, “Böylesine güzel bir yatırımı bölgemize kazandıran kıymetli arkadaşıma yürekten teşekkür ediyorum. Allah, bol ve hayırlı kazançlar nasip etsin” dedi.
TEKİN: “CESARETİNDEN DOLAYI KENDİSİNİ TEBRİK EDİYORUM”
AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Dursun Tekin ise konuşmasında Aykut Budak’ın uzun yıllardır bölgede esnaflık yaptığını ve kendisini yakından tanıdığını ifade etti.
Bölgenin yerli esnafının büyümesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Tekin, Çerkezköy’de böylesine kapsamlı bir mağaza açılmasının önemli bir girişim olduğunu söyledi.
Tekin, konuşmasında şu değerlendirmelerde bulundu:
“Aykut kardeşimiz By Budak Ayakkabı markasıyla bölgemizde hizmet veren bir esnafımız. Kapaklı’da da iki dükkânı bulunuyor. Bizler de yıllardır kendisinden alışveriş yapıyoruz ve esnaflığını biliyoruz. Çerkezköy’e de böyle güzel bir mekân kazandırmış. Çerkezköy’ün en güzel yerinde üç katlı bir mağaza açmış. Cesaretinden dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Bize de kendisinden alışveriş yapmak düşüyor. Helal rızık ve bol kazanç diliyorum. Tekrardan hayırlı uğurlu olsun.”
KARADENİZ: “TİCARET DE CESARETLE OLUR”
İş insanı ve Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi Ömer Karadeniz de açılışta yaptığı konuşmada, yeni yatırımların bölge ekonomisine katkı sunduğunu ifade etti.
Aykut Budak’ın girişimcilik cesaretini takdir ettiğini belirten Karadeniz, yeni mağazanın hayırlı olmasını dileyerek şunları söyledi:
“Bu pazar günü burada güzel bir mağazanın açılışında buluştuk. Katılan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Aykut kardeşimiz güzel bir mekân kazandırmış. Medeni cesaretinden dolayı kendisini takdir ediyorum. Peygamber Efendimizin ticaretin önemine ilişkin sözleri var. Ticaret de cesaretle olur. Kendisini tebrik ediyor, bol ve bereketli kazançlar diliyorum.”
YILMAZ: “İNŞALLAH 6’NCI VE 7’NCİ ŞUBELERİ DE AÇILIR”
Yağmur Turizm Yönetim Kurulu Başkanı ve iş insanı Akın Yılmaz ise yaptığı konuşmada Budak ailesinin yıllardır bölgede hizmet verdiğini belirterek, yeni mağazanın geniş ürün yelpazesi ve farklı konseptiyle dikkat çekeceğini söyledi.
Budak ailesinin müşteri memnuniyetini esas alan hizmet anlayışına vurgu yapan Yılmaz, işletmenin daha fazla şube açarak büyümesini temenni etti.
Yılmaz, konuşmasında şu ifadeleri kullandı:
“Bugün burada Aykut kardeşimi ve kıymetli ailesini yalnız bırakmayan siz değerli hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum. Böylesine güzel bir günde ve açılışta bulunmaktan memnuniyet duyuyorum. Budak ailesinin kişiliğiyle ve kalitesiyle bölgemize değer kattığına hepimiz şahidiz. Bugün beşinci şubesiyle bölgemize hizmet verecek. İnşallah çocuklardan kadınlara, gençlerden yaşlılara kadar herkese ayakkabı alanında hizmet sunacaklar. Ayrıca en üst katta yer alan kafe sayesinde vatandaşlarımız kahvelerini rahatça içebilecek ve güzel bir ortamda vakit geçirebilecekler. Budak ailesi kendisini ispat etmiş bir aile. Hem kalitesiyle hem de müşteri memnuniyetini esas alan hizmet anlayışıyla bölgede güzel işlere imza atacağına inanıyorum. Bize düşen de bu hizmetlere ve işletmelere sahip çıkmak. İnşallah bizler de üzerimize düşeni yaparsak Aykut kardeşimiz altıncı ve yedinci şubelerini açarak bölgemize daha fazla hizmet sunacaktır.”
ÜÇ KATLI MAĞAZADA AYAKKABI ALIŞVERİŞİ VE KAFE BİR ARADA
Çerkezköy’de hizmete giren By Budak Ayakkabı’nın yeni şubesi, üç katlı yapısıyla geleneksel ayakkabı mağazacılığından farklı bir alışveriş ortamı sunmayı hedefliyor.
Çocuklardan gençlere, kadınlardan erkeklere kadar farklı yaş gruplarına yönelik ayakkabı seçeneklerinin yer aldığı mağazada, alışveriş deneyimine sosyal bir alan da eklenecek.
Mağazanın en üst katında hizmet verecek kafe sayesinde vatandaşlar, ayakkabı alışverişinin yanı sıra kahvelerini içerek vakit geçirebilecek.

AÇILIŞIN İLK GÜNÜNDE YOĞUN İLGİ
Çerkezköy’de kapılarını açan By Budak Ayakkabı, daha ilk gününden vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Açılış törenine katılan davetliler, mağazayı gezerek yeni konsepti yakından inceleme fırsatı buldu.
Kapaklı ve Saray’ın ardından Çerkezköy’de de büyümesini sürdüren By Budak Ayakkabı, 10 yıllık ticaret tecrübesini 5’inci şubesiyle yeni bir aşamaya taşıdı.
İşletme sahibi Aykut Budak’ın hayata geçirdiği bu yatırımla birlikte marka, hem bölgedeki hizmet ağını genişletti hem de Çerkezköy’ün alışveriş hayatına yeni bir işletme kazandırmış oldu.






