Türkiye, tarihinin en önemli seçimlerinden biri olan 2023 yılı Cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimi sonuçları anbean Kapaklı Gazetesi’nde olacak.

14 Mayıs akşamı Yüksek Seçim Kurulunun (YSK) yayın yasağını kaldırmasının ardından seçim sonuçları, Anadolu Ajansı'nın verileriyle Kapaklı Gazetesi’nin Seçim 2023 sayfasında olacak. Sayfadan 81 il ve tüm ilçe seçim sonuçlarına ulaşılabilecek.

“SEÇİM ÖZEL SAYFAMIZI HAZIRLADIK”

Konuyla ilgili açıklama yapan Kapaklı Gazetesi İmtiyaz Sahibi Adem Çil, ”Kapaklı Gazetesi olarak seçimlere iyi bir hazırlık yaptık. Bu kapsamda Türkiye’nin en büyük haber yazılımı firmalarından Tebilişim ve Anadolu Ajansı işbirliğiyle seçim özel sayfamızı yayına hazırladık. Bu sayfanın oluşmasında katkı sunan Taşkıranlar Gayrimenkul, Turhan Emlak ve Otomotiv, Sofioğlu Gayrimenkul ve İnşaat, Şükür İnşaat, Dinçler Gayrimenkul, Turut İnşaat, Öz Aras İnşaat, Enes Acar Gayrimenkul A.Ş., Marmara Sosyal Hizmetler ve Çetin Mühendislik firmalarına teşekkürlerimizi iletiyoruz.

Başkan Yüceer: Haksızlıklara karşı sesimizi ortaklaştıracağız Başkan Yüceer: Haksızlıklara karşı sesimizi ortaklaştıracağız

SAYFALARIMIZA BEKLİYORUZ

Türkiye'nin ve Dünya’nın merakla beklediği seçim sonuçlarını tüm detayıyla öğrenmek ve takip etmek için www.kapakligazetesi.com.tr ve secim.kapakligazetesi.com.tr sayfalarımıza tüm okuyucularımızı bekliyoruz.” dedi.

2023 SEÇİM SONUÇLARINI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYIN!