Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Motosikletli Polis Timleri (Yunuslar) tarafından suç işlenmesinin önlenmesi ve işlenmiş olan suçların faillerinin yakalanmasına yönelik son 20 gün içerisinde yapılan çalışmalar sonucu il geneli konularla ilgili toplam 647 şüpheli yakalanırken, 147 şüpheli ise tutuklandı.

Motorlu polis ekipleri, 45 adet ruhsatsız tabanca,21 av tüfeği, 17 kurusıkı tabanca, 1 havalı tabanca, 1 havalı tüfek, 1 balistik yelek ele geçirirken il merkezinde hırsızlık olayı gerçekleştiren 92 şüpheli yakaladı. İfadeleri alındıktan sonra adliyeye sevk edilen şüphelilerden 30’u tutuklanarak cezaevine gönderildi.

854 araca 4 milyon lira ceza yazıldı 854 araca 4 milyon lira ceza yazıldı

yunus-1

İL GENELİ 647 ŞÜPHELİ YAKALANDI

Çalışmalar kapsamında ekipler iki adet çalıntı otomobil, 2 adet motosiklet ve çeşitli materyaller ele geçirerek çalıntı araçları sahiplerine teslim etti. Denetimler kapsamında kasten öldürme, silahlı tehdit, nitelikli yağma, dolandırıcılık, hırsızlık suçları olmak üzere çeşitli suçlardan haklarında kesinleşmiş hapis cezası ve aranma kaydı olan 181 şahısta yakalanıp gözaltına alınırken, şüphelilerden 69’u ise tutuklanarak cezaevine gönderildi. İl geneli konularla ilgili toplam 647 şüpheli yakalanırken, 147 şüpheli ise tutuklandı.