24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan CHP Kapaklı İlçe Başkanı Erdinç Yılmaz, “CHP iktidarında, yani çok yakında atanmayan, düşük ücretlerle özel okullarda çalışmaya zorlanan, başka işler yapmak zorunda kalan, ek iş yapmak zorunda bırakılan, siyasete zorlanan, baskılanan, sendikal hakları engellenen bir tek öğretmen bile olmayacak.” dedi.

"SÖZÜMÜZ SÖZ"

CHP Kapaklı İlçe Başkanı Erdinç Yılmaz, mesajında şu ifadeleri kullandı:

“Bir 24 Kasım daha geldi. Her öğretmenler gününde süslü cümlelerle kutlarız öğretmenlerimizin günlerini. Gerçekten Başögretmen Atatürk'ün, yeni nesil sizlerin eseri olacaktır dediği öğretmenlerimiz başımızın tacı. Bu vesileyle tüm öğretmenlerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Bununla birlikte yeni neslin mimari öğretmenlerimizin sorunlarını da konuşmalı ve çözmemiz gerekmektedir. Yillarca okuyan ama atanmayan, öğrencileriyle buluşamayan, mesleği öğretmenlik olduğu halde başka işler yapmak zorunda kalan, özel okullarda uzun saatler düşük ücretlerle çalışan ve hayat pahalılığıyla hepimiz gibi mücadele eden öğretmenlerimizin sorunları büyük. Siyasete zorlanan, sendikal hakları engellenen, eğitim sisteminin çarpıklıklarına karşı veliyle baş başa bırakılan, tüm olumsuzluklara rağmen yeni nesli fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür bir nesil yapmak için çalışan öğretmenlerimizin günü bugün.

Atatürk'ün izinde, çağdaş eğitimi kendisine rehber edinmiş tüm öğretmenlerimizin gününü kutluyoruz.

CHP iktidarında, Yani çok yakında atanmayan, düşük ücretlerle özel okullarda çalışmaya zorlanan, başka işler yapmak zorunda kalan, ek iş yapmak zorunda bırakılan, siyasete zorlanan, baskılanan, sendikal hakları engellenen bir tek öğretmen bile olmayacak. Sözümüz söz.

İşte o zaman 24 Kasım daha anlamlı olacak.

Kapaklı’da muhtarlarla toplantı yapıldı Kapaklı’da muhtarlarla toplantı yapıldı

Şehit öğretmenlerimiz, vefat eden öğretmenlerimiz basta olmak üzere Tüm öğretmenlerimize saygılarımızla,”