Cumhurbaşkanlığı Valiler Kararnamesi ile Muş’tan Tekirdağ’a tayin olan Vali Aziz Yıldırım, görevine başladı. Tekirdağ’daki ilk mesaisinde Valilik Binası girişinde karşılanan Vali Yıldırım, “Tek amacımız var; Tekirdağ’a, Tekirdağlı’ya ve tüm Türkiye’ye, devletimize hizmet etme gayretindeyiz” ifadelerini kullandı.

Tekirdağ Valiliği görevine atanan Vali Aziz Yıldırım, 5 Kasım Pazartesi günü ilk mesaisi için Tekirdağ’a geldi. Çorlu Havalimanı’na inen Vali Yıldırım için, Tekirdağ Valilik Binası girişinde kurum müdürleri tarafından karşılama merasimi düzenlenerek çiçek takdim edildi.

''GAZETECİLERLE BİR ARAYA GELECEĞİZ''

Karşılama merasiminde Tekirdağ hakkında genel bir bilgi alışverişinde bulunan Vali Yıldırım, Tekirdağ’da bulunan yerel gazeteler hakkında da bilgi istedi. Tekirdağ’da yayın yapan gazete sayısını ve yayın aralıklarını soran Vali Yıldırım, önümüzdeki günlerde gazetecilerle bir araya gelmeyi planladığını söyledi.

''TEKİRDAĞLI’YA HİZMET ETME GAYRETİNDEYİZ''

Karşılama merasiminde konuşan Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, “Cennet vatanımızın bir ilinden başka bir iline Sayın Cumhurbaşkanımızın tensipleri ile atanmış bulunuyoruz. İnşallah hayırlı olur. Muş’ta tarım ve hayvancılık çok fazlaydı. Tekirdağ’da da sanayi ve tarımın çok fazla olduğunu biliyoruz. İnşallah burada da hizmetlerimize hep birlikte devam edeceğiz. Burada gerek daire amirlerimiz gerek basınımız gerekse belediyelerimizle çalışma içinde olacağız. Tek amacımız var. Tekirdağ’a Tekirdağlı’ya tüm Türkiye’ye devletimize hizmet etme gayretindeyiz. Buraya kadar geldiğiniz için hepinize teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.