Kapaklı Gazetesi - Geçtiğimiz günlerde meydana gelen sel felaketinin ardından yaralarını sarmaya çalışan Artvin'in Arhavi ilçesine bir yardım eli de Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinden uzandı. Sel felaketinden etkilenen aileler için hazırlanan yardım tırı Tekirdağ'dan yola çıktı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi önünde düzenlenen törenle Arhavi ilçesine gönderilen kamyonunun içerisinde, yaşanan sel felaketinde evleri zarar gören vatandaşlara ulaştırılmak üzere 30 çamaşır makinesi, 30 elektrikli süpürge ve 10 buzdolabı bulunuyor.

“ARHAVİLİ VATANDAŞLARIMIZIN YANINDAYIZ”

Uğurlama töreninde konuşan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Artvin'in Arhavi ilçesinde yaşanan sel felaketinde zarar gören vatandaşlarımızın acılarını paylaşıyor ve Tekirdağ'dan yardım elimizi uzatıyoruz. Felaketten etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Arhavili vatandaşlarımızın yanındayız. Tekirdağ'dan Artvin'in Arhavi ilçesine yola çıkan yardım kamyonunun içerisinde, yaşanan sel felaketinde evleri zarar gören vatandaşlara ulaştırılmak üzere, 30 adet çamaşır makinesi, 30 adet elektrikli süpürge ve 10 adet buzdolabı bulunuyor.” dedi.