Vize Soğucak Köyü Dayanışma Yardımlaşma ve Güzelleştirme Derneği, piknik şöleni geleneğini bu yıl da sürdürdü.

17 Haziran Pazar günü saat 12:30’da Soğucak Köyü Tavşan Tepe Mesire Alanı’nda düzenlenen şölende, yüzlerce Soğucaklı doyasıya eğlendi. 1995 yılından beri geleneksel olarak düzenlenen şölende spor etkinlikleri ve hediye çekilişleri yapılırken, vatandaşlara bölgenin yöresel yemeği olan keşkek ikram edildi. 

YENİ YÖNETİMİ TANITTI

Coğrafya Öğretmeni Fikret Puza’nın sunumunda gerçekleşen piknik şöleni, 1 dakikalık Saygı Duruşu ve akabinde İstiklal Marşımızın okunması ile başladı. Şölenin açılış konuşmasını gerçekleştiren Vize Soğucak Köyü Dayanışma Yardımlaşma ve Güzelleştirme Derneği Başkanı İsmail Sav, 22 Ekim’den sonra düzenlenen dernek kadrosunu üyeleri ve hemşehrilerine tanıttı. Dernek faaliyetelerinden de söz eden Sav, köyün tarihsel geçmişine de değindi. Son olarak şölende emeği geçen Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Vize Belediye Başkanı Sedat Balki, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, sponsor firmalar ve üyelerine teşekkür etmeyi de ihmal etmeyen Sav, minnettarlığını dile getirerek konuşmasını noktaladı.

SPOR ETKİNLİKLERİ YAPILDI

Dernek Başkanı Sav’ın konuşmalarının ardından hediye çekilişi için üyelere numaralar dağıtıldı ve şölen spor etkinlikleri ile devam etti. Katılımcılara yöresel bir tat olan keşkek ikramının da yapıldığı şölen, etkinlik ve dansların ardından çekilişte hediye kazanan talihlilerin belirlenmesi ile son buldu. 

KATILIM YOĞUN OLDU

Yüzlerce Soğucaklının bir araya gelerek doyasıya eğlendiği piknik şölenine Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı Veli Çeken, İYİ Parti Vize İlçe Başkanı İsmail Sağlam, CHP Vize İlçe Başkanı Ercan Özalp, CHP Pınarhisar İlçe Başkanı Volkan Ertan, CHP Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin, CHP Çerkezköy İlçe Başkan Yardımcısı Ayhan Özdaş, Belediye Meclis Üyeleri, İYİ Parti Kırklareli Milletvekili Adayı Kürşat Yamaner, Kapaklı ve Vize’de faaliyet gösteren STK Başkanları ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.