Kapaklı Gazetesi - Optimed Hastanesi yönetimi, 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla gazetemizin haber merkezine ziyarette bulundu.

Çerkezköy’de sağlık alanının öncü markalarından Optimed Hastanesi, 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla bölgede faaliyet gösteren basın kuruluşlarına ziyaret gerçekleştirdi. Anlamlı gün dolayısıyla Optimed Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Recep Çalışkan ve Kurumsal İletişim Koordinatörleri Metin Demirtaş ile Nagihan Aktaş, gazetemizi de ziyaret etti.

‘’SİZLERİ SEVİYORUZ’’

Türk basınından sansürün kaldırılışının 111. Yılını kutlayan Özel Optimed Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Recep Çalışkan, ‘’İnşallah daha gelişerek, daha güçlü bir şekilde basınımızın bizleri temsil etmesini; sorunlarımızı duyurmasını ve kamuoyu oluşturmasını bekliyoruz. Bu özel günlerde biz de hastane yönetimi olarak sizlerin yanında olmaya çalışıyoruz. Sizleri seviyoruz.’’ dedi.

‘’SAĞLIK, BASIN, ADALET VE EMNİYET BİR BÜTÜNÜN PARÇASI’’

Basın ve sağlık sektörünün insanlık için önemli olduğunu vurgulayan Op. Dr. Çalışkan, ‘’Aslında birbirine benzer işleri yapıyoruz. Her iki sektör de hizmet sektörüdür. Her iki sektörün emekçilerinin de başının ağrımadığı bir ay yoktur. Bu anlamda sağlık, basın, adalet ve emniyet makamlarının sorunlarla uğraşan bir bütünün parçaları olduğuna inanıyorum. İnşallah yaptığımız görevler çerçevesinde toplumuz refaha kavuşturacağız.’’ İfadelerini kullandı.

Son olarak gazetemiz çalışanlarının anlamlı gününü tebrik eden Çalışkan ve beraberindeki heyet, hatıra fotoğrafı çektirerek ziyareti noktaladı.