Kapaklı Gazetesi - Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Trakya Kalkınma Ajansı arasında “Yerel Yönetimlerde Sürdürülebilirlik Çalışmalarının Yaygınlaştırılması; Mesleki Gelişim Eğitimi” protokolü imzalandı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Başkanlık Makamında imzalanan protokol kapsamında Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi personellerine yönelik Fizibilite Hazırlama Eğitimi gerçekleştirilecek.

“İMZALANAN PROTOKOLLERİN HAYIRLI OLMASINI DİLERİM”

Konu ile ilgili açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Büyükşehir Belediyesi olarak eğitimin insan hayatında hiç bitmeyen bir süreç olduğuna inanıyor, personellerimizin alanlarında daha verimli ve başarılı olmaları için belirli dönemlerde mesleki eğitimler düzenliyoruz. Trakya Kalkınma Ajansı ile imzaladığımız Yerel Yönetimlerde Sürdürülebilirlik Çalışmalarının Yaygınlaştırılması; Mesleki Gelişim Eğitim protokolü de bu anlamda önemli bir çalışma olacak. Ayrıca, yine Trakya Kalkınma Ajansı ile Trakya Belediyeler Birliği olarak Tasarımdan Uygulamaya Peyzaj Mimarlığı Disiplini protokolünü de imzaladık. Desteklerinden dolayı Trakya Kalkınma Ajansı’na teşekkür ediyor, protokollerin hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.