Kapaklı Gazetesi - Yaklaşık 3 yıldır ‘Bir çocuk sevindir’ kampanyası ile hayırseverlerden topladığı ayakkabı, oyuncak, kırtasiye malzemelerini ihtiyaç sahiplerine dağıtan Hayırsever Yılmaz Soydan, Ramazan Bayramı öncesinde de toplam 500'e yakın çocuğu iş adamlarının yardımlarıyla sevindirmeyi başardı.

Hayırseverlerden topladığı toplamda 500 kişilik ayakkabı ve giyim eşyasını Tekirdağ, Elazığ ve Çerkezköy’de çeşitli kamu kurum ve kuruluşu ile ihtiyaç sahiplerine dağıtan Soydan, kampanyaya destek verenlere de teşekkür etti.

"YARDIM ETMEK İSTEYEN TÜM VATANDAŞLARIMIZ BİZLERE ULAŞABİLİR’’

Çerkezköy'de ihtiyaç sahibi öğrencilere önce kendi imkanlarıyla yardım eden Yılmaz Soydan, sosyal medya üzerinden büyüttüğü 'Bir Çocuk Sevindir' yardım kampanyası ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu da eğitim gören öğrencilere kitap, kırtasiye ve kıyafet gönderirken, Ramazan Bayramı öncesinde de ihtiyaç sahibi çocuklara kıyafet gönderdi. Çerkezköylü hayırsever Yılmaz Soydan, "Bir çocuk sevindir kampanyamız üç yıldır devam ediyor. Üç yılda kampanya çerçevesinde Şanlıurfa Ceylanpınar, Manisa, Mersin, Batman, Muş, Diyarbakır'da ihtiyaç sahibi bine yakın çocuğumuza ulaştık. Kampanya çerçevesinde Çerkezköy ve Kapaklı'daki çocuklarımızı da unutmayarak İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerimize kışlık botlarımızı teslim ettik. Şimdi ise deprem bölgesinde bulunan ailelerin çocuklarına bayramlık ayakkabı ve çoraplarını teslim ettik.. Ayrıca Çerkezköy’de de 50’nin üzerinde ihtiyaç sahibi ailemize ulaşarak, çocukları sevindirdik. Bayram öncesinde de Tekirdağ’a giderek burada Sevgi Evleri’nde kalan çocuklarımız için de 120 çift ayakkabı, 200 çift de çorap yardımında bulunduk. Bize destek olan tüm hayırseverlerimize çok teşekkür ediyoruz. Yardım etmek isteyen tüm vatandaşlarımız, esnaflarımız 0542 819 0545 numaralı telefondan bizlere ulaşabilirler” dedi.