Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Tekirdağ İl Başkanlığı tarafından 6 Mart Cuma günü Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Yemek Salonu’nda iftar programı düzenlendi. Programda gençler ve teşkilat üyeleri bir araya gelerek Ramazan ayının manevi atmosferini paylaştı.

Düzenlenen iftar programına TÜGVA Genel Başkanı İbrahim Beşinci de katılım gösterdi. Programda gençlerle bir araya gelen Beşinci ve teşkilat üyeleri, Ramazan ayının birlik ve beraberlik ruhunu birlikte yaşadı.

Öğrenciler zabıtanın görevleri hakkında bilgi aldı
Öğrenciler zabıtanın görevleri hakkında bilgi aldı
İçeriği Görüntüle

Tekirdag Iftar 2

Programda konuşan TÜGVA Tekirdağ İl Başkanı Mustafa Taşkıran, iftar programına katılan TÜGVA Genel Başkanı İbrahim Beşinci ve tüm katılımcılara teşekkür etti.

Taşkıran yaptığı açıklamada, “TÜGVA Genel Başkanımız İbrahim Beşinci, yönetim kurulu ve teşkilat üyelerimiz ile birlikte iftar programında Tekirdağ’da gençlerle buluştuk. Ramazan’ın paylaşma ve kardeşlik ruhunu bugün hep birlikte yaşadık. Tekirdağ’da ulaşılmadık genç bırakmayana kadar çalışacağız” ifadelerini kullandı.

Yoğun katılımla gerçekleşen programda katılımcılar birlikte iftar yaptı. Ramazan ayının birlik, beraberlik ve dayanışma atmosferinin paylaşıldığı program, yapılan sohbetlerin ardından sona erdi.