Kapaklı Gazetesi - Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü dolayısıyla ZİÇEV Vakfı ile birlikte “21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü Resim Atölyesi” konulu program düzenledi.

Süleymanpaşa ilçesinde bulunan ZİÇEV Tekirdağ Şubesinde gerçekleştirilen resim atölyesi programında, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, çocuklarla yakından ilgilenerek yaptıkları resimleri inceledi. Çocukları tek tek tebrik eden Başkan Kadir Albayrak, kurum sorumlularına çalışmalarında başarılar diledi.

“DOWN SENDROMLU BİREYLERİN VE AİLELERİNİN YANINDA OLACAĞIZ”

Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü dolayısıyla düzenlenen böylesi güzel ve anlamlı etkinlikte siz çok değerli çocuklarımızla bir arada olduğum için çok mutluyum. Tüm çocuklarımızın yaptığı resimleri az önce inceledim. Hepsi birbirinden güzel resimler, bunun için sizleri tebrik ederim. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak farklı renklerin dünyamıza ve hayata ayrı bir güzellik kattığının bilinciyle Down Sendromlu bireylerimizin ve ailelerinin yanında olmaya devam edeceğiz.” dedi.

Resim Atölyesi programı Sarı Çizmeli Mehmet Ağa gösterisi, öğrenciler tarafından yapılan resimlerin değerlendirilmesi ve katılımcılar tarafından öğrencilere hediye takdim edilmesi ile son buldu.