Çerkezköy Endüstriyel Fuarı’nda Yahşioğulları İnşaat ile Boz Grup’un ortak standı yoğun ziyaretçi trafiğine sahne oldu. İş dünyası temsilcileri ve vatandaşlarla bir araya gelen Mehmet Ali Yahşi ile Serdar Boz, projelerini anlatırken, Yahşi yaklaşan ÇTSO seçimleri için de 4. Grup’tan “Sarı Liste” mesajı verdi.
Yahşioğulları İnşaat sahibi genç iş insanı Mehmet Ali Yahşi ile Boz Grup Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Boz, fuar boyunca çok sayıda ziyaretçiyi ağırladı. İş insanları, esnaflar ve vatandaşların ilgi gösterdiği stantta firmaların devam eden ve yeni dönem projeleri hakkında bilgiler paylaşıldı.

FUARDA PROJELERİNİ ANLATTILAR
Ziyaretçilerle yakından ilgilenen Yahşi ve Boz, bölgedeki yatırımlar, yeni projeler ve iş dünyasına yönelik çalışmalar üzerine görüş alışverişinde bulundu.
Fuarın firmaların kendilerini tanıtması kadar bölgedeki ticari ilişkilerin güçlenmesine de katkı sunduğunu belirten firma temsilcileri, ziyaretçilere ilgilerinden dolayı teşekkür etti.

YAHŞİ’DEN ÇTSO SEÇİMLERİ İÇİN “SARI LİSTE” MESAJI
Fuar ziyaretleri sırasında Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerine ilişkin de değerlendirmelerde bulunan Mehmet Ali Yahşi, seçimlerde 4. Grup’ta Sarı Liste ile mücadele edeceklerini açıkladı.
Yahşi, Ahmet Çetin ile birlikte yürütecekleri seçim çalışmalarında iş insanları ve esnafların desteğini beklediklerini ifade etti.
ÇTSO seçim sürecinin bölge iş dünyası açısından önemli olduğunu vurgulayan Yahşi, 4. Grup’ta daha güçlü temsil ve ortak akıl anlayışıyla hareket etmeyi hedeflediklerini belirtti.

FUARDA İLGİ, SEÇİMDE DESTEK İSTEDİLER
ÇEF 2026’da ziyaretçilerle buluşarak projelerini anlatan Yahşioğulları İnşaat ve Boz Grup, fuardaki yoğun ilginin yanı sıra ÇTSO seçimleri öncesinde de iş dünyasına birlik ve destek mesajı verdi.







