Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Spor Kompleksinde gerçekleştirilen törene NKÜ Rektör Yardımcısı ve Spor Bilimleri Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Murat Taşan, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Öğr. Gör. Dr. Serkan Aydın, diğer üniversitelerin heyetleri, Spor Kompleksi idari personeli ile öğrenciler katıldı.

“DERECEYE GİREN TAKIMLARI TEBRİK EDİYORUM”

Rektör Yardımcısı ve Spor Bilimleri Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Murat Taşan, “Turnuvaya katılan tüm sporculara teşekkür ediyor; dereceye giren takımları tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

KUPA VE MADALYA VERİLDİ

Ardından Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, Kocaeli Üniversitesi, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi ve Uludağ Üniversitesi’nin futbol takımlarının katılımıyla gerçekleşen müsabakalarda dereceye giren takım ve sporculara kupa ve madalya takdimine geçildi.

NKÜ ÜÇÜNCÜ OLDU

Jandarmadan bayram tatili denetimi: 4 sürücüye ceza kesildi Jandarmadan bayram tatili denetimi: 4 sürücüye ceza kesildi

Müsabakalarda Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi üçüncü olurken, Bursa Uludağ Üniversitesi ikinci, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi ise birinci oldu. Dereceye girerek ilk üçte yer alan futbol takımımızı ve sporcularımızı tebrik ediyoruz.Ü N İ L İ G Futbol Müsabakaları Tamamlandı1