Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin araç filosuna kattığı 10 adet otobüsün hizmete alım töreni, Çorlu’da bulunan TEKULAŞ Otobüs Garajında gerçekleştirildi. Hizmete sunulan araçlar Çorlu’da toplu taşıma alanında hizmet verecek.

“ARAÇ SAYIMIZ 200’Ü GEÇMİŞ OLACAK”

Yeni araçların hizmete alım töreninde bir konuşma yapan TEKULAŞ Genel Müdürü İlyas Küçükmidil, “Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan TEKULAŞ A.Ş.  1 Ocak 2016 tarihinde Tekirdağ ilimiz Çorlu ilçemizde hizmet vermeye başladı. Bugün devir teslimi yapılacak araçlar ile beraber araç sayımız 200’ü geçmiş olacak. TEKULAŞ ailesi olarak 10 adet aracın hizmete alınması konusunda vermiş olduğu destekten dolayı Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Albayrak’a teşekkürü borç bilir yeni araçlarımızın halkımıza hayırlı olmasını temenni ederiz” dedi.

BAŞKAN ALBAYRAK: “SON MODEL, KONFORLU VE ENGELSİZ ARAÇLARIMIZLA VATANDAŞLARIMIZA KALİTELİ VE GÜVENLİ TOPLU ULAŞIM HİZMETİ SUNMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Çorlu’da gerçekleştirilen araç tanıtım töreninde konuşma yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşlarımıza etkin, verimli ve konforlu bir şekilde toplu ulaşım hizmeti verebilmek amacıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu anlamda toplam 10 adet aracı daha toplu taşımada hizmet vermek üzere araç filomuza dâhil etmiş bulunuyoruz. Son model, konforlu ve engelsiz araçlarımızla vatandaşlarımıza kaliteli ve güvenli toplu ulaşım hizmeti sunmaya devam edeceğiz. Yeni araçlarımız halkımıza hayırlı olsun” dedi.

Araç tanıtım programında konuşan Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt’ta toplu taşıma hizmetine katkılarından dolayı Başkan Albayrak’a teşekkür etti ve yeni alınan araçların hayırlı olması temennisinde bulundu. Konuşmaların ardından kurdele kesilerek araçların hizmete alım töreni sona erdi.Araç Filosu Güçleniyor1

Motorlu kara taşıt sayısı 330 bin 860’a ulaştı Motorlu kara taşıt sayısı 330 bin 860’a ulaştı