11 Kasım Cumartesi Günü 13.00’da Kapaklı Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen TÜGVA 4. Kapaklı Genel Kurulu açılış ve yoklama ile başladı. Ardından İstiklal Marşı ve Kuran-ı Kerim tilaveti okunup günün anlam ve önemini anlatan konuşmalar gerçekleştirildi. Genel Kurulda gerçekleştirilen seçimde TÜGVA İlçe Temsilcisi Emrullah Pazarbaşı yeniden seçilerek güven tazeledi.

“TÜRKİYE’NİN İNŞASI HAREKETİNDE ÖNCÜ BİR ROL OYNUYOR”

Düzenlenen TÜGVA 4. İlçe Genel Kurulu’nun açılış konuşmasını gerçekleştiren TÜGVA Kapaklı İlçe Temsilcisi Emrullah Pazarbaşı, “Vakfımızın çalışmaları geçtiğimiz 10 yıllık dönemde ciddi katkılar sağladığına inanıyorum. Türkiye Gençlik Vakfı özlediğimiz yeni neslin gelişmesine sağladığı katkılarla yeni Türkiye’nin inşası hareketinde öncü bir rol oynuyor” dedi.tügva-kongre-1

“AYAKLARIMIZI YERE BASACAĞIZ”

Kapaklı’da muhtarlarla toplantı yapıldı Kapaklı’da muhtarlarla toplantı yapıldı

TÜGVA 4. Genel Kurulu’nda konuşma gerçekleştiren TÜGVA Tekirdağ İl Başkanı Bayram Akın, “TÜGVA kurulduğu günden bugüne kadar adaleti savunan, milli ve yerli düşünceye kucak açan tüm gençlerimizi bir araya getirmiştir. Bizler değerleriyle barışık, geçmişini bilen, içinde bulunduğu çağı iyi okuyan, geleceğe ait hedefleri olan bir gençlik ortaya çıkarmayı hedefliyoruz. Bugün genel kurulumuz var, heyecanlıyız. Ayaklarımızı yere basacağız. Hepimizin üzerine görev düşüyor. Sahada çalışmalar yapıyoruz fakat bu iş tek başına yapılacak iş değil. Sizlerin bu işe destek vermesi gerekiyor” diye konuştu.

“HİÇBİR ZAMAN DEĞERLERİMİZDEN KOPMADIK”

Atatürk Kültür Merkezi’ndeki genel kurula katılım gösteren Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “Ben de 10 yaşıma kadar ata toprağımdan koparılmış, orada itilmiş kakılmış bir çocuk olarak yetiştik. İbadetimizi yapamadık, dilimizi konuşamadık ama hiçbir zaman değerlerimizden kopmadık. Emrullah başkanımda ilçemizde çok önemli şeylere imza atmaya çalışıyor. Ancak bir şey ifade ettiniz 2014 yılında kurulmuş bir vakıf burası henüz daha çok yeni bir mazisi var. En ufak bir zorlukta oflayan bir gençlikle karşı karşıyayız ama inanıyorum ki ilçe başkanımız bir şeyler yapamaya çalışıyor. Biz de yerel yönetimler olarak her zaman emrindeyiz” ifadelerini kullandı.tügva-kongre-2

Konuşmaların ardından yeniden göreve seçilen TÜGVA Kapaklı İlçe Temsilcisi Emrullah Pazarbaşı ve yönetimi sahneye çıkarak yeni yönetim kurulu üyeleri tanıtıldı.