Geçen sezonki kadrosunu büyük oranda koruyan Kapaklıspor, ligde daha önce Akhisar Belediyespor ve Bornova Belediyespor’da forma giyen Amerikalı oyun kurucusu Troy Chissell Franklin Jr ile anlaşma sağladı.  

Liseli gençlerden Kapaklı’ya il ikinciliği Liseli gençlerden Kapaklı’ya il ikinciliği

Transfer çalışmaları kapsamında Kapaklıspor, takımın başarısında büyük pay sahibi olan antrenör Kadir Koç ile oyuncular Alperen Demir, Harun Can Doğan, Kemal Can Aktuna, İbrahim Pınarer, Cem Han, Serkan Özver ile sözleşme yenilemişti. Dış transferde ise Baran Avşar, Şahin Ekmen, Utku Pelit’e imza attıran Kapaklıspor son olarak Birleşik Amerikalı oyun kurucu Troy Chissell Franklin Jr ile anlaştı.  

18.69 SAYI ORTALAMASIYLA OYNADI

7 Kasım 1989’da Amerika’da doğan başarılı oyuncu geçtiğimiz sezon ligde Bornova Belediyespor’da mücadele etti. Bornova Belediyespor ile 16 karşılaşmaya çıkan Troy Chissell Franklin Jr ortalama 32 dakika oynadığı sezonda 18.69 sayı ortalaması yaptı. Serbest atışlarda yüzde 83,33, iki sayılık atışlarda 53.7 ile oynayan Troy Chissell Franklin Jr üç sayılık bölgesinde ise yüzde 38.26 ile oynadı.  

Troy Chissell Franklin Jr geçen sezon Kocaeli Büyükşehir Kağıtspor karşısında 37 sayı ile yıldızlaşırken, sezon boyunca MKE Ankaragücü ve Sigortamnet potasına 28, Fenerbahçe Kolejine 27, Balıkesir Büyükşehir Belediyesine 26 ve Ted Ankara Kolejliler potasına ise 25 sayı atmıştı.   

“TECRÜBELİ OYUNCU KAPAKLISPOR’DA” 

Transferi sosyal medya hesabından paylaşan Kapaklıspor, “Troy Chissell Franklin Jr Kapaklıspor’da. Takımımız tecrübeli Amerikalı oyuncu Troy Chissell Franklin Jr ile anlaşmaya varmıştır. Kendisine yeni sezonda başarılar diliyoruz.” ifadeleri kullanıldı.  

“MERHABA KAPAKLI!” 

Yeni transfer Troy Chissell Franklin Jr ise kendisine ait sosyal medya hesabından Kapaklıspor taraftarlarına seslenerek, “Merhaba Kapaklı. Nasılsın. Görüşmek üzere” notunu paylaştı.