Ülkü Ocakları tişörtleriyle Bülent Ecevit Parkı'nda spor yapan Ülkü Ocaklı gençler vatandaşlara örnek teşkil etti. Gerçekleştirilen etkinlikte onlarca genç spor yaparak hem madde bağımlılığından uzak durdu, hem de bağımlılığın verdiği zararlara dikkat çekti.

''DAMARLARINDAKİ ASİL KANI UYUŞTURUCU İLE KİRLETME''

Faaliyetle ilgili açıklamalarda bulunan Ülkü Ocakları Kapaklı İlçe Başkanlığı Ortaöğretim Birim Başkanı Sabri İmamoğlu, Bizler Ülkü Ocaklılar olarak “Damarlarındaki Asil kanı Uyuşturucu ile kirletme” sözünü düstur bilerek Türk gençliğini o yönde teşvik etmeyi amaçladık. Tüm Türk gençliğini spora davet ediyoruz.'' dedi.

''EVLATLARIMIZI SPORA DAVET EDİYORUM''

Gençlerle birlikte spor yapan Ülkü Ocakları Kapaklı İlçe Başkanlığı Spor Birimi Başkanı Şahin Samgar ise; ''Biz de Türk milletinin birer fertleri olarak atalarımızdan gelen asil soyu asil şanı uyuşturucu ile kirletmeye izin vermeyeceğiz. Atalarımız kudretli tarihimizi at üstünde kılıç sallayarak elde etmişlerdir. Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Sinan Ateş beyfendinin önderliğinde Türk milletinin kıymetli evlatlarını spora davet ediyorum.''  ifadelerini kullandı.