Kapaklı Gazetesi - Tekirdağ Süper Amatör Ligi’nin ikinci haftasında deplasmanda mücadele eden temsilcimiz Kapaklı Sitespor, Vakıflar Güvenspor’u 6-1 mağlup etti.

Karşılaşma 29 Eylül Pazar günü saat 13.00’da Ulaş Sahası’nda gerçekleşti. Temsilcimiz Kapaklı Sitespor sahaya Erdal, Doğukan, Muhammed, Uğur, Gurur, Burhan, Numan, Serdar, Mustafa, Serkan ve Mert ilk onbiri ile çıktı.

KAPTAN AKYÜZ’DEN GOL YAĞMURU

İlk yarıda kontrollü bir oyun sergileyen Kapaklı Sitespor, ara ara rakip kaleye atak gerçekleştirdi. Maçın 43. dakikasında Mustafa Ayyıldız’ın golü ile 1-0 öne geçen kırmızı beyazlı takım, ilk yarıyı bu skorla tamamladı. İkinci yarının ilk dakikalarında ev sahibi Güvenspor skoru eşitledi. Maçın 54. Dakikasında sahneye çıkan Kaptan Serkan Akyüz, takımını yeniden öne geçirdi. 61. Dakikada tekrar rakip kalede golü bulan Kaptan Serkan, skoru 3-1 yaptı. 68. Dakikada gelişen Sitespor atağında Numan’ın golü ile fark 3’e çıktı. Maçın 82. ve 85. Dakikalarında Kaptan Serkan’ın ayağından 2 gol daha bulan Kapaklı Sitespor, maçı 6 – 1 kazanarak ligde 2'de 2 yaptı. Bu skorla puanını 6'ya çıkaran Kapaklı Sitespor, Lider Kapaklıspor'un ardından averajla 2. sırada yer aldı.