Kapaklı Şehir Stadı'nda oynanan karşılaşmada Kapaklı Sitespor'un en golcü ismi kaptan Serkan Akyüz sakatlığı nedeniyle oyuna geç dahil olurken, kırmızı beyazlı takıma Uğur Hasko kaptanlık yaptı. Kaptan Serkan'ın yokluğunda bulduğu pozisyonları değerlendiremeyen Sitespor, Tekirdağ 100. Yılspor'a 4-1 mağlup oldu.

Kapaklı Sitespor karşılaşmada Cem, Kaan, Muhammed, Uğur, Hakan, Serdar, Anılcan, Mert, Numan, Mustafa ve Cengizhan ilk onbiri ile oynadı. Tekirdağ 100. Yılspor ise maça Muhammet, Özkan, Ahmet, Mert, Muhammet, Gökhan, Batuhan, Tufan, Hakan, Rıdvan ve Alpay ilk onbiri ile başladı.

SİTESPOR GARDINI DÜŞÜRDÜ

Karşılaşmanın henüz 5. dakikasında, Hasko'nun gole giden Batuhan'a müdahalesi sonucu maçın hakemi penaltı noktasını işaret etti. Hasko'nun sarı kart gördüğü penaltı pozisyonunda topun başına geçen Batuhan'ın şutunu kaleci çeldi. Dönen topu ağlara gönderen Rıdvan ise takımını 1-0 öne geçirdi. İlk dakikalarda gelen golün ardından gardını düşüren Sitespor, 15. dakikada 100.Yılspor'dan Hakan'ın golü ile bu kez 2-0 geriye düştü. Misafir ekip devre arasına bu skorla önde girmeye hazırlanırken, 40. dakikada kafa vuruşu ile fileleri havalandıran Mustafa Sitespor'u oyuna döndürdü. Kalan 5 dakikada başka gol sesi çıkmayınca ilk devre 2-1'lik Tekirdağ 100. Yılspor galibiyeti ile tamamlandı.

HASKO KIZARDI

İkinci yarı beraberliği yakalamak isteyen Kapaklı Sitespor, rakip kaleye olan baskılarını arttırdı. 50. dakikada hücum eden ev sahibinin atağında Mert, uzaklardan kaleyi denerken top üst direkten auta gitti. 59. dakikada Kapaklı Sitespor'da Hakan Çelik çıkarken Serkan Akyüz sakatlığına rağmen oyuna dahil edildi. İlerleyen bolümlerde istediği oyunu sahaya yansıtamayan Kapaklı Sitespor, 73. ve 76. dakikada yediği iki golle 4-1 geriye düştü. 81. dakikada rakibine sert müdahaleden Hasko ikinci sarıdan kırmızı gördü. Maçın ilerleyen bölümlerini 10 kişi oynayan kapaklı Sitespor sahadan 4-1 mağlup ayrıldı.

Son haftalarda başarısız sonuçlar elde eden Kapaklı Sitespor, 34 puanda kalırken ligde 7. sıraya geriledi.