Tekirdağ Süper Amatör Ligi’nin 3. Haftasında temsimiz Kapaklı Sitespor ve Muratlı Belediyespor karşı karşıya geldi. Kapaklı Şehir Stadı’nda gerçekleşen müsabakada rakibini 4-2 mağlup eden Sitespor, ligdeki ilk galibiyetini elde etti. 

Çekişmeli geçen maçta Kapaklı Sitespor, rakip kaleyi ablukaya aldı. Birçok gol pozisyonu elde eden kırmızı beyazlı ekip, ligin iddialı takımlarından biri olan Muratlı Belediyespor’u 4-2’lik bir skorla mağlup etti. Karşılaşmada Serkan Akyüz (2), Sardar İşar ve Mert'ten gelen gollerle 3 puanın sahibi olan Kapaklı Sitespor, ligdeki ilk galibiyetini de kazanmış oldu.

‘’ÇEKİŞMELİ BİR MAÇ OLDU’’

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Kapaklı Sitespor Teknik Direktörü Kemal Özmen, ‘’ Müthiş ve çekişmeli bir maç oldu. Forma şansı bulan genç oyuncularımın kazanma hırsı harikaydı. Kaçırdıgımız net 3-4 pozisyonu gole çevirebilseydik durum daha farklı olabilirdi. Şampiyonluğun güçlü takımlarından biri olan rakibimizi yendiğimiz için çok sevinçliyiz. Centilmence mücadele oldu, Muratlı Belediyespor’a bundan sonra ki maçlarında başarılar diliyorum.’’ Dedi.