13 galibiyet 1 mağlubiyet ile U-17 Ligi B grubunu şampiyon tamamlayan temsilcimiz Sitespor, U-17 Türkiye Şampiyonası'na katılmaya hak kazandı. Şampiyonanın birinci kademe maçları için Çanakkale'ye yola çıkan genç oyuncuları Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Kapaklı Belediye Meclis Üyeleri, Kapaklı Sitespor Kulüp Başkanı Ersan Yalçın Karamehmetoğlu ve teknik heyet uğurladı. 

FİNAL MÜSABAKALARINA ÇETİN DE KATILACAK

Şampiyon takımı uğurlama merasimine katılan Çetin'i, takımın kaptanı Sezgin Aldemir final müsabakalarına davet etti. Genç futbolcunun bu davetini geri çevirmeyen Belediye Başkanı Mustafa Çetin, izlemeye geleceğini belirterek gönlünün Sitespor ile olduğunu söyledi.

''AHLAKLI BİR SPORCU OLUN''

Uğurlama öncesi oyuncularla bir araya gelen Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, sporun kötü alışkanlıklar ve kötü huylardan uzak durmak için önemli olduğunu vurgulayarak, “Kötü alışkanlıklardan hayatınız boyunca uzak durun. Yaptığını spor da kazanmak da var, kaybetmekte. Onun için her zaman ahlaklı bir sporcu olmayı göz önünde bulundurun. Hepinize şimdiden başarılar diliyorum. Bizleri en iyi şekilde temsil edeceğinizden şüphem yok. Yolunuz açık olsun.” dedi.

Sporculara verdiği öğüdün ardından Site Spor Klübü başkanı Ersan Yalçın Karamehmetoğlu, Kapaklı’da spora verdiği katkılardan dolayı Çetin'e teşekkür etti. Başarılardan dolayı Karamehmetoğlu ve oyuncuları tebrik eden Çetin ise görev süresi boyunca sporun ve sporcunun destekçisi olacaklarını kaydetti.