Tekirdağ Süper Amatör Liginde Oynanan 9. Hafta Maçları Sonucunda Liderlik Koltuğuna Güçlü Rakibi Çorlu Kültür Spor'u 4-0 Gibi Farklı Bir Skorla Yenen Çerkezköy 1911 Spor Oturdu.

ÇERKEZKÖY 1911 HAFTAYI LİDER KAPATTI

Çorlu General Basri Saran Stadyumu'nda Oynanan Maçta Haftaya Lider Olarak Giren Güçlü Rakibini Adeta Bozguna Uğratan Çerkezköy 1911 Spor 9. Hafta Sonunda Liderlik Koltuğuna Oturdu. Çorlu Kültür Spor'la 21 puanla aynı puanda olan Çerkezköy 1911 Spor averaj farkıyla haftayı liderlikle kapattı.

SİTE SPOR 5. KAPAKLI SPOR 10. SIRADA

9. hafta maçında Şarköy deplasmanında Şarköy Spor ile karşılaşan ilçemiz temsilcisi Site Spor maçtan 2-2 beraberlikle dönerken puanını 13'e yükselterek haftayı 5. sırada tamamladı.

Ligdeki diğer temsilcimiz Kapaklı Spor ise kendi sahasında ligin güçsüz ekiplerinden Aşağı Sevindikli Spor ile karşılaştı. Güçsüz rakibi karşısında çok fazla etkili olamayan ve ilk yarıda da bir penaltı kaçıran Kapaklı Spor sahadan 1-1 berabere ayrıldı. Bu sonuçla 13 takımın mücadele ettiği Süper Amatör liginde Kapaklı Spor 10. sırada yer aldı.

Ligde oynanan diğer maçlarda Malkara Belediye Spor kendi sahasında Ergene Belediye Spor ile 2-2 berabere kalırken, Malkara Belediye Spor 16 puanla 4. sıra, Ergene Belediye Spor 6 puanla 11. sırada yer aldı.

Tekirdağ 1461 Karadeniz Spor ise kendi sahasında oynadığı Çorlu Gençlerbirliği maçından 4-1 mağlup ayrıldı.  Bu sonuçla Tekirdağ 1461 Karadeniz Spor 10 puanla 8 . sırada kalırken, Çorlu Gençlerbirliği Spor 16 puana yükselerek 3. sırada yer aldı.

HAFTAYA KAPAKLI SPOR KENDİ SAHASINDA

10. hafta maçlarında 20 Aralık pazar günü saat 13:00'da oynanacak olan maçlarda ise ilçemiz temsilcisi Site Spor kendi sahasında Malkara Belediye Spor ile, Kapaklı Spor ise ligde lider olan Çerkezköy 1911 ile Çerkezköy  Mustafa Uğraş Stadyumunda karşı karşıya gelecek.