Tekirdağ Süper Amatör Ligi 22. Hafta mücadelesinde Kapaklıspor, deplasmanda 1461 Karadenizspor ile golsüz berabere kaldı.

Şampiyonluk yolunda ligdeki en yakın rakibi ile deplasmanda karşılaşan Kapaklıspor, mutlak kazanmak için sahaya çıkan rakibi karşısında kontrataklarla gol aradı.

4 Mart 2018 Pazar günü Saat 13:00 Tekirdağ 13 Kasım Stadı’nda oynanan müsabakaya Kapaklıspor; Serhat-Çağatay-Gurur-Hüseyin-Sacko-Nail-Berkay-Mertcan-Emre-Tezcan ve Şaban ilk onbiri ile çıktı.

MAÇ DENGELİ BAŞLADI

İlk yarıda Kapaklıspor rüzgara karşı oynarken, maça her iki takımda kontrollü başladı. Maçın ilk çeyreği orta alan mücadelesi halinde geçerken, Kapaklıspor ikinci çeyrekte Şaban ile iki önemli pozisyondan yararlanamadı. 30. Dakikadan sonra 1461 Karadenizspor, maça ortak oldu. İlk yarı da gol sesi çıkmadı ve her iki takım soyunma odalarına golsüz beraberlikle girdi.

GEÇ OYUNCU KAÇIRDI

İkinci yarıya Kapaklıspor, Emre-Ömer Faruk değişikliği ile başladı. İlk yarıda olduğu gibi ikinci yarıya da etkili başlayan Kapaklıspor, Şaban ile ikinci ayrının başlarında bir gol pozisyonundan yararlanamadı. İkinci yarıda oyuna dahil olan Ömer Faruk sakatlanarak saha kenarına gelirken, yerine genç oyuncu serdar İşar dahil oldu. Oyuna girer girmez önemli bir gol pozisyonu yakalayan serdar İşar % 100’lük gol pozisyonundan yararlanamadı.

GALİBİYET SON DAKİKADA KAÇTI

85. dakikada Nail’in şutunda 1461 Karadenizspor kalecisi kalesinde gole izin vermedi. 90+2’de ise gelişen kontratakta Şaban kaleci ile karşı karşıya kaldı. Bu önemli gol pozisyonundan da yararlanamayan Şaban takımını çok önemli bir 3 puandan etti. İlerleyen dakikalarda gol sesi çıkmayınca maç başladığı gibi sona erdi.

Kapaklıspor, bu beraberlikle puanını 47’e yükseltirken, şampiyonluk yolundaki en yakın rakibi 1461 Karadenizspor ile arasındaki 3 puanlık farkı korudu.