Kapaklı Gazetesi - Tekirdağ Süper Amatör Ligi’nde mücadele veren Kapaklıspor, kendi evinde Muratlı Belediyespor’u ağırladı. Karşılaşmadan 2-0’lık bir skorla galip ayrılan Kapaklıspor, ligdeki puanını 18’e çıkararak liderlik koltuğuna oturdu.

Karşılaşma, 3 Kasım Pazar günü saat 14.00’da Kapaklı Şehir Stadı’nda oynandı. Kendi evinde karşılaştığı Muratlı Belediyespor’u 2-0 mağlup eden Kapaklıspor, galibiyet serisini sürdürdü. Sarı lacivertli takım sahaya Bekir, Tolga, Anıl, Koray, Ramazan, Şaban, Murat Bayar, Ömer Korkmaz, Nusredtin, Tezcan ve Tuğrul ilk onbiri ile çıktı.

2-0 ÖNDE TAMAMLADI

İlk yarıya hızlı başlayan temsilcimiz Kapaklıspor, maçın 10. Dakikasında Murat’ın ayağından bulduğu golle 1-0 öne geçti. Muratlı Belediyespor’un tehlikeli ataklarını savuşturan sarı lacivertli takım, ilk yarıyı bu skorla tamamladı. İkinci devrede ise Kapaklıspor, Şaban ile yakaladığı pozisyonları değerlendiremedi. Muratlı Belediyespor ise yer yer gerçekleştirdiği ataklarla beraberlik arayışını sürdürdü. Mücadelenin son dakikalarına doğru Kapaklıspor, Tuğrul’un kafa golü ile farkı 2 yaptı. Başka gol sesi çıkmayınca Kapaklıspor maçı 2-0 önde tamamladı.

Ligin 7. Haftasında kendi evinde rahat bir galibiyet alan Kapaklıspor, ligdeki hanesine 3 puan daha ekleyerek 18 puanla liderlik koltuğuna oturdu.