İkinci yarı hazırlıkları kapsamında Antalya’da kampa giren Kapaklıspor, ilk hazırlık maçında Ankara TKİ Spor ile karşılaştı. Maçta oldukça hazır bir görüntü ortaya koyan Kapaklıspor Özgün Şala ve Emre Kaymaz’ın golleriyle maçtan 2-0 galip ayrıldı.

2 GOLLÜ GALİBİYET

Yeni transferlerin katılımıyla kadrosunu güçlendiren Kapaklıspor, Antalya kampının 3. Gününde ilk hazırlık maçına çıktı. Çarşamba günü saat 14:00’de oynanan maçta rakibi karşısında etkili bir oyun sergileyen Kapaklıspor, Ankara Süper Amatör Ligi’nin güçlü ekiplerinden TKİ Spor’u 2-0 mağlup etti.

ÖZGÜN ŞALA’NIN GOLÜYLE ÖNE GEÇTİ

Kapaklıspor maça Sezai, Şahin, Burak, Çağatay, Gurur, Mert, Burak, Şevket, Emrah, Şafak ve Özgün ilk onbiri ile başladı. Yeni transferlerin de şans bulduğu maçta ilk dakikalardan itibaren rakibi karşısında üstünlüğü sağlayan Kapaklıspor, 6. Dakikada Özgün Şala ile gole çok yaklaştı. Özgün’un şutu az farkla auta çıkarken, 10. Dakikada Tolga Burak Gider’in golü ofsayt gerekçesiyle maçın hakemi tarafından iptal edildi. 11. Dakikada Özgün Şala’nın golü ile Kapaklıspor maçta 1-0 öne geçti. İlerleyen dakikalarda Özgün ile yakaladığı 2 gol pozisyonundan yararlanamayan Kapaklıspor, 40. Dakikada Mert Arslanalp’le farkı ikiye çıkarma şansı yakaladı. Mert, sağ çaprazdan sert vurdu, kaleci topu kornere çeldi. TKİ Spor ilk önemli atağını 43. Dakikada yakalarken, ataktan sonuç çıkmadı. 43. Dakikada gelişen Kapaklıspor atağında Mert’in kafa vuruşu auta çıkarken, ilk yarı 1-0 Kapaklıspor üstünlüğüyle sona erdi.

EMRE KAYMAZ’IN PENALTI GOLÜ SONUCU BELİRLEDİ

İkinci yarıya oyuncu değişiklikleri ile başlayan Kapaklıspor, ilk yarıdaki etkili oyununu 2. Yarıda da sürdürdü. Maçın 46. Dakikasında gelişen TKİ Spor atağında kaleci Sezai kalesinde gole izin vermezken, 55. Dakikada kazanılan penaltı atışını gole çeviren Emre Kaymaz takımını 2-0 öne geçirdi. Maçın ilerleyen dakikalarında yakaladığı pozisyonları cömertçe harcayan Kapaklıspor, Emre, Berkay ve Özgün ile farkı açma şansını değerlendiremedi. Maçta başka gol sesi çıkmadı ve Kapaklıspor ilk hazırlık maçından 2-0 galip ayrıldı.

HAZIR BİR GÖRÜNTÜ ÇİZDİ

İkinci yarı öncesi ilk hazırlık maçına çıkan Kapaklıspor, Ankara Süper Amatör Ligi’nin güçlü ekiplerinden TKİ Spor karşısında oynadığı etkili oyunla hazır bir görüntü çizdi. Aldığı galibiyetle moral bulan Kapaklıspor, sezonun ikinci yarısında ilk ayrıdaki puan kayıplarını telafi edip sezonu şampiyon olarak tamamlamak istiyor.

“HEDEFİMİZ BAL”

Maçtan sonra açıklamalarda bulunan Kapaklıspor Yönetim Kurulu Üyesi ve Kamp Sorumlusu Anıl Aydın, “Kamp beklediğimizden daha iyi geçti. Futbolcularımızdaki istek ve hırs bizi memnun etti.  Bugünde ilk hazırlık maçımıza çıktık ve 2-0 galip ayrıldık. Bu maçta bütün oyuncularımız şans buldu. Oyuncularımızı göstermiş olduğu performanstan dolayı kutluyorum. Kadromuza katılan yeni arkadaşlarımız ile birlikte daha da güçlü bir ekip olduk. İnşallah sezon sonunda şampiyon olup Bölgesel Amatör Lig’e yükselerek camiamızı ve kentimizi hak ettiği yerde temsil etmek istiyoruz. Takımımız için çok faydalı olacak olan bu kampın gerçekleşmesinde emeği geçenlere ve her zaman destekçimiz olan Kapaklı Belediye Başkanımız İrfan Mandalı, Kulüp Başkanımız Hasan Dükkanlı’ya, yönetim kuruluna ve 12. adam Çapkınlar taraftar grubumuza teşekkür ederiz” dedi.