Sezona şampiyonluk parolası ile başlayan temsilcimiz Kapaklıspor, sezonunun ilk devresini talihsiz bir mağlubiyet alarak tamamladı. 23 Aralık Pazar günü saat 13:00’da Kapaklı Şehir Stadı’nda oynanan maçta Çorlu Kültürspor’a karşı 2-1 mağlup olan Kapaklıspor,  ligde 4’üncü sıraya geriledi.

ÇORLU ÖNE GEÇTİ

Temsilcimiz Kapaklıspor karşılaşmada Sezai, Çağatay, Gurur, Emre, Sacko, Mert, Ramazan, Burak, Özgün, Alihan ve Emre Kaymaz ilk onbiri ile oynadı. Çorlu ekibi ise; Mücahit, Eyüp, Emin, Hakan, Murat, Atakan, İrfan, Mahmut, Faruk, Aykut ve Rıza ilk onbiri ile sahaya çıktı.

Sahaya galibiyet için çıkan Kapaklıspor, ilk dakikalardan itibaren rakip kaleye ataklar geliştirerek gol aradı. 14. Dakikada havadan gelen pası göğsüyle yumuşatan Özgün, ceza sahasında Alihan’a pas çıkardı. Özgün’ün pasında Alihan’ın şutu, Çorlu kalecisi Mücahit’te kaldı. 24. Dakikada ise Çorlu Kültürspor’un elde ettiği frikikte topun başına Rıza geçti. Rıza’nın ceza sahasına yaptığı ortayı kafa vuruşu ile tamamlayan Murat, topu ağlara göndererek takımını 1-0 öne geçirdi.

İLK YARI BERABERE

Golün ardından beraberliği yakalamak isteyen Kapaklıspor, rakip kaleye olan baskısını arttırdı. 3 dakika uzatmalara gidilen ilkyarıda sarı lacivertli takımın beraberlik golü 45+3’te geldi. Rakip savunmadan topu kapan Alihan, savunma oyuncularını geçerek kaleci ile karşı karşıya kaldı. Kaleciyi ters köşe yapmayı başaran Alihan, fileleri havalandırarak skoru 1-1 yaptı. Kapaklıspor, Alihan’ın ayağından bulduğu golle ilk yarıyı berabere tamamladı.  

KAPAKLISPOR’UN GARDI DÜŞTÜ

Kapaklıspor, ilk yarının son dakikasında gelen golle moral buldu. 52. Dakikada Alihan’ın şutu yan ağlarda kaldı. 58. Dakikada ise Çağatay’ın pasında Özgün Şala kaleyi denedi, top üst direkten auta gitti. Kapaklıspor’un ablukasını kırmayı başaran Çorlu Kültürspor, 63. Dakikada Aykut’un vuruşu ile golü buldu. Skorun yaratmış olduğu moral bozukluğu ile maça devam eden Kapaklıspor, tüm pozisyonlara rağmen gol şansı bulamayınca maçı 2 – 1 geride tamamladı.

Yenilginin ardından haftayı puansız kapatan Kapaklıspor, ligde dördüncü sıraya geriledi. Sezonun ilk devresinin son maçında yenilgi alan Kapaklıspor, geride bıraktığı 13 hafta boyunca 8 galibiyet 1 beraberlik ve 4 mağlubiyet aldı.