Kapaklı Gazetesi - Ligde zirve takibini sürdüren Kapaklıspor, ligin 22. Haftasında Muratlı Belediyespor ile 2-2 berabere kalarak zirve takibini sürdürdü.

Muratlı İlçe Stadı’nda oynanan karşılaşmada temsilcimiz Kapaklıspor maça Emre, Tolga, Anıl, Şahin, Ömer, Tuğrul, Nusret, Tezcan, Şaban, Ramazan ve Berkay ilk onbiri ile başladı. İlk devrede 2-0 geriye düşen Kapaklıspor, ikinci yarı Ömer ve Şahin’in ayağından bulduğu gollerle beraberliği yakaladı.. Karşılaşmayı 2-2 berabere tamamlayan temsilcimiz deplasmandan 1 puanla döndü.

İLK YARI 2 TALİHSİZ GOL YEDİK

Maçın 5. dakikasında şok bir gol yiyen Kapaklıspor, 1-0 geriye düştü. 12. dakikada Tezcan’ın şutu az farkla auta gitti. 25. Dakikada serbest vuruş kullanan Tezcan, topu yine auta gönderdi.. 30. dakikada tehlikeli bir atak gerçekleştiren Muratlı Belediyespor ise Batuhan’ın golüyle farkı 2’ye çıkardı. Bu dakikadan sonra baskısını arttıran Kapaklıspor, rakip kalede bulduğu pozisyonları cömertçe harcadı. İlk devre Muratlı Belediyespor’un 2-0 üstünlüğü ile sonuçlandı.

KAPAKLISPOR OYUNA DÖNDÜ

İkinci devre sahada bambaşka bir Kapaklıspor vardı. Ardı ardına geliştirdiği ataklarla rakip kaleyi adeta ablukaya alan Kapaklıspor, maçın 64. Dakikasında Ömer’in golü ile oyuna döndü. Maçın 74. Dakikasında bu kez Şahin’in ayağından golü bulan Kapaklıspor skoru 2-2’ye getirdi. 78. ve 84. Dakikada kaptan Tezcan ile 2 gol pozisyonundan yararlanamayan Kapaklıspor, 2-2'lik beraberlikle sahadan 1 puanla ayrıldı.