Irmak, Kapaklı’ya birincilik getirdi Irmak, Kapaklı’ya birincilik getirdi

Kapaklı Gazetesi - Kapaklıspor Basketbol Takımı, 13-17 Haziran tarihlerinde Balıkesir’de düzenlenecek Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi Final Grubu karşılaşmalarında A grubunda mücadele edecek.

Sinan Erdem Spor Salonu’nda düzenlenen kura çekimine Türkiye Basketbol Federasyonu yöneticileri ve Final Grubu’nda mücadele edecek takım temsilcileri katıldı. Kapaklıspor’un grubunda Semt77 Yalova Acarspor, Söğütsen Seramik, İliç takımları yer alırken, B grubunda ise Ulubey Ohtamışspor, Çayırova Belediyesi, Kadıköy İstanbul, Karamürsel GSK takımları bulunuyor.

İKİ GRUPTA SEKİZ TAKIM YER ALIYOR

Balıkesir Kurtdereli Spor Salonu’nda 13 Haziran Pazartesi günü oynanacak ilk karşılaşmalarda Kapaklıspor, İLİÇ ile karşı karşıya gelecek. Grubun diğer karşılaşmasında ise Semt77 Yalova ile Söğütsen SER karşı karşıya gelecek. B grubunda ise Kadıköy İstanbul ile Karamürsel GSK, Ulubey OHT ile Çayırova Belediyespor karşı karşıya gelecek. 14 Haziran Salı günü oynanacak ikinci karşılaşmada Kapaklıspor, Söğütsen Ser ile karşı karşıya gelirken, İLİÇ ise Semt77 Yalova ile karşı karşıya gelecek. B grubunda ise Çayırova Belediyespor ile Kadıköy İstanbul, Karamürsel GSK ile Ulubey OHT karşı karşıya gelecek. 15 Haziran Çarşamba günü ise gruptaki son karşılaşmalarda Kapaklıspor Semt77 Yalovaspor ile İLİÇ ise Sögütsen SER ile karşılaşacak. B grubunda ise Karamürsel GSK ile Çayırova Belediyespor, Ulubey OHT ile Kadıköy İstanbul takımı karşı karşıya gelecek.