17 Şubat Pazar günü saat 13:00’de Kapaklı Şehir Stadı’nda oynanan müsabakada, baştan sona etkili bir oyun sergileyen temsilcimiz Kapaklıspor, 3-0’lık net bir skorla moral bulurken, şampiyonluk yolunda iddiasını sürdürdü.

Kapaklıspor maça Sezai, Çağatay, Şahin, Tolga, Mertcan, Berkay, Şevket, Emrah, Tezcan, Özgün ve Emre ilk onbiri ile başladı. Malkara 14 Kasımspor ise Güven, Harun, Uğurcan, Berkay Topçu, Doğukan, Hüsnü, Emir, Berkay, Emre, Goodluck ve Hüseyin ilk onbiri ile sahaya çıktı.

KAPTAN TEZCAN’DAN MÜKEMMEL GOL

İkinci yarıda aldığı kötü sonuçlarla ligdeki hedefinden uzaklaşan Kapaklıspor,  mutlak 3 puan için çıktığı maça oldukça etkili başladı. İlk önemli atağını 5. Dakikada gerçekleştiren Kapaklıspor atağında Şahin Limon’un kafa vuruşu az farkla auta çıktı. 9. Dakikada Emre Kaymaz’ın uzaktan şutu kalecide kalırken, 13. Dakikada Berkay’ın ortasında Emre’nin kafa vuruşu auta çıktı. Malkara 14 Kasımspor ise maçta ilk önemli pozisyonunu 15. Dakikada yakaladı, Hüsnü’nün uzaktan şutu auta çıktı. 25. Dakikada Kapaklıspor’un kaptanı Tezcan Karabulut cezasahası içerisinde topla buluştu, şık bir hareketle rakibinden sıyrılan Tezcan düzgün bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu. 37. Dakikada Emre Kaymaz uzaktan kaleyi bir kez daha yokladı, kaleci Güven kale dibinde topu kornere çeldi. İlk yarı da başka gol sesi çıkmadı ve Kapaklıspor soyunma odasına 1-0 önde girdi.

SKORU SUSKUN GOLCÜ BELİRLEDİ

Rakip kaledeki baskısını ikinci yarıda arttıran Kapaklıspor, 57 dakikada penaltı kazandı. Penaltı atışını kullanmak üzere topun başına geçen Berkay, skoru 2-0 yaptı.  Maçta son sözü Kapaklıspor’un suskun golcüsü Özgün Şala söyledi. 70. Dakikada Berkay’ın ortasında topa iyi yükselen Özgün Şala şık bir kafa golü ile skoru belirledi. Maçtan 3-0 galip ayrılan Kapaklıspor puanını 36’ya yükseltirken, Malkara 14 Kasımspor ise 23 puanda kaldı.