Kapaklı Gazetesi - Kapaklıspor, BAL Ligi’nin dördüncü haftasını da beraberlikle kapattı. Maçın ilk devresini 1-0 geride kapatan Kapaklıspor, ikinci yarı 2-2’lik bir skorla sahadan ayrıldı.

1-0 GERİYE DÜŞTÜ

Karşılaşma Lüleburgaz 8 Kasım Stadında oynandı. İlk yarıya kontrollü başlayan Kapaklıspor, 29. Dakikada Babaeskispor’dan yediği golle 1-0 geriye düştü. İlk devrenin son bölümlerinde rakip kalede gol arayan Kapaklıspor, oluşan pozisyonlarda beraberlik golünü bulamadı.

EMRE KAYMAZ 2 GOLLE SKORU EŞİTLEDİ

İkinci yarıda iki ekip de kıran kırana bir mücadele ortaya koydu. Beraberlik için saldıran Kapaklıspor, 52. dakikada Emre Kaymaz’ın golü ile skoru 1-1 yaptı. Babaeskispor ise 79. Dakikada meşin yuvarlağı ağlara göndererek skor eşitliğini bozdu. (2-1). İkinci kez geriye düşen Kapaklıspor, bu dakikadan sonra rakip kaleyi adeta ablukaya aldı. Babaeskispor defansını hataya zorlayan Kapaklıspor, 89. dakikada yine Emre Kaymaz’ın golü ile skoru 2-2’ye çevirmeyi başardı. Maçın kalanında iki takım da birbirlerine karşı üstünlük sağlayamadı ve maç berabere tamamlandı.

HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK

Karşılaşmanın ardından açıklama yapan Kapaklıspor Antrenörü Cengiz Vural, “Bizleri her hafta kahvaltıda ağırlayan sponsorlarımıza, her daim yanımızda bizlere destek veren taraftarlarımıza, kulüp yönetimimize ve Kapaklı Belediye Başkanımız Mustafa Çetin’e teşekkür ederiz. Takımımız bugün seyir zevki yüksek bir futbol ortaya koydu. Hedefimiz hala şampiyonluk.” dedi.