Kapaklıspor kendi sahasında oynadığı maçta Fevzipaşaspor’u 5-1 gibi net bir skorla rahat geçti.Kapaklıspor sahaya Sedat, Cihan,Mustafa,Berk,Ercan,Sezer,Hüseyin,Resul,Fırat,Ufuk ve Yunus onbiriyle çıktı.

Maça etkili başlayan Kapaklıspor, oyuna baskısını artırırken maçın henüz 10. Dakikasında Fevzipaşaspor kırmızı kart ile 10 kişi kaldı. Maçın 15. Dakikasında Fevzipaşa spor Antrenörü Orhan Demir oyundan atılırken bu dakikadan sonra Kapaklıspor atakları dahada sıklaştı ve 15 dakikada Hüseyin’in ayağından gelen golle 1-0 öne geçti.
Golden sonra Fevzipaşa 10 kişi kalmasına rağmen birkaç etkili pozisyon yakaladı fakat Kaapklıspor kalecisi Sedat bu şutları başarıyla kurtararak gole izin vermedi.İlk yarıyı 10 kişi ile tamamlamasına rağmen Fevzipaşaspor etkili bir oyun oynadı ve başka gol olmadı.
Maçın ikinci yarısında daha istekli bir futbol oynayan Kapaklıspor maçın 65 dakikasında Cihan 72’de Hüseyin, 78’de Ufuk ve 88’de Serdar’ın golleriyle maçı 5-1 kazanarak haftayı 3 puanla kapattı.

DEVRE ARASINDA TARAFTARA PİLAV DAĞITILDI
15 gün önce Saha açılışı için kesilen kurban; Kapaklı spor yönetimi tarafından devre arasında taraftarlara, Maç sonunda ise teknik heyet ve futbolculara Pilav, kavurma, ayran olarak ikram edildi.

Maç Sonu Yönetim kurulu üyesi ve basın sözcüsü Erol BUZ gazetemize açıklamalarda bulunurken,“Kapaklı Spor ’un internet sitesini ve sosyal ağlardaki hesaplarını faaliyete geçirerek kulübümüzü daha iyi tanıtmak için çalışmaya devam ediyoruz. . Takımımızın başarısı için elimizden gelenin en iyisini yapma gayreti içindeyiz. Ara transferlerde eksik mevkilerimize takviye yapacağız. Kapaklı Spor ve Gelişmen Spor Okulu olarak her türlü bize destek olan spor severlerimize aynı zamanda bu haftadaki güzel galibiyetimizi bize armağan eden futbolcularımıza, teknik heyet ve taraftarlarımıza teşekkür ederiz” dedi.

Genel Koordinatör Cengiz Vural ise “Bu galibiyet ile zirvede yer alıp gelecek sezon süper amatörde mücadele etme amacını perçinlemiş olduk. Bu sezon yeni bir yapılanma içindeyiz. Kapaklı Spor olarak sadece A takımın başarısı için değil alt yapılarımızın da dizayn edilerek gelecek yıllarda futbol eğitim merkezi olmak istiyoruz. Bu amaçla Kapaklı spor bünyesi altında kurulan Gelişim Spor Okulu’nu 5 Ekim 2013 itibari ile açmış bulunmaktayız.Spor okulumuzda yetişen gençlerle geleceğe yatırım yapmaktayız.Ayrıca okulumuzda sadece futbol değil, Basketbol,Voleybol,Hentbol branşlarını da ekleyerek bölgemiz çocuklarını spora kazandırma amacındayız” dedi.

KAPAKLI-spor-fevzipasa-5-1 (1) kapaklispor-fevzipasa-maci1 kapaklispor-pilav kapaklispor-pilav2