Kapaklı Gazetesi - Kapaklı Sitespor, ilk dakikada bulduğu gole rağmen kendi evinde ağırladığı Muratlı Belediyespor’a 1-2 yenildi.

2021 – 2022 Süper Amatör Ligi 5 Kasım Pazar günü itibariyle başladı. Yeni sezondaki ilk maçını Muratlı Belediyespor ile oynayan Kapaklı Sitespor, önde başladığı karşılaşmadan mağlup ayrıldı. Maç, saat 14.00’da Kapaklı Şehir Stadı’nda oynandı.

İLK ONBİRLER

Kapaklı Sitespor karşılaşmaya Erkan, Doğukan, Muhammed, Hakan, Ramazan, Abdülmelik, Numan, Serdar, Enes, Semih ve Anıl ilk onbiri ile başladı. Konuk takım Muratlı Belediyespor ise Tolga, Muhammet, Mesut, Tolga Tufan, Alper, Eray, Esen, Güven, Bedirhan, Fikrican ve Beytullah ilk onbiri ile karşılaşmaya çıktı.

SİTESPOR GOLLE BAŞLADI

Hızlı başlayan maçta Kapaklı Sitespor, birinci dakikada savunmadan topu kapan Muhammet’in golü ile 1-0 öne geçti. 1. dakikada yediği golle adeta maça mağlup başlayan Muratlı Belediyespor, beraberlik için rakip kaleye yüklendi. 24’üncü dakikada Fikrican’ın serbest vuruşunu, Kapaklı Sitespor kalecisi Erkan kornere çıkarttı. 26’ıncı dakikada ise Muratlı Belediyespor’dan Güven, meşin yuvarlağı ağlara göndererek skoru eşitledi. İlk devrenin kalanında iki takım da eşitliği bozmak için peş peşe ataklar gerçekleştirdi. Ancak pozisyonlar gol getirmeyince ilk yarı 1-1 eşitlikle sonuçlandı.

BERABERLİĞİ YAKALAYAMADI

İkinci yarı eşitliği bozmak isteyen Kapaklı Sitespor, 63’üncü dakikada Mustafa’nın ceza sahası dışından yaptığı şutla gole yaklaştı. 66’ıncı dakikada ise Muhammet, kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonu değerlendiremedi. 70’inci dakikada kontra atağa kalkan Muratlı Belediyespor, yine Güven’in ayağından bulduğu golle 2-1 öne geçti. Maçın bu dakikasından sonra 1 puanı kurtarmak isteyen Kapaklı Sitespor’un atakları sonuç vermedi ve önde başladığı maçı 2-1 mağlup tamamladı.