Tekirdağ 1. Amatör B grubunda mücadele eden iki takımımız Site Spor ve Kapaklı Spor’un karşı karşıya geldiği Kapaklı derbi maçında gülen taraf rakibini 3-1 yenen Site Spor oldu.

Kapaklı Spor sahaya Serhat, Cihan, Mustafa, Berk, Ercan, Mehmet, Sezer, Hüseyin, Ufuk, Fahrettin, Yunus on biri ile Site Spor ise Rahmi, Olcay, Hilmican, Erkan, Semih, Fevzi, Ferdi, Ferhat, İbrahim, Mert, İlkay on biri ile çıktı.

MAÇA ETKİLİ BAŞLAYAN KAPAKLI SPOR OLDU
Kapaklı Spor maça oldukça hızlı başladı. Maçın başlarında Ufuk ve Yunus ile birkaç pozisyondan yararlanamayan Kapaklı Spor maçın 22. Dakikasında Ufuk’un ayağından bulduğu gol ile 1-0 öne geçti. Golden sonra baskısını arttıran Kapaklı Spor ufuk ile girdiği bir pozisyon dışında ilk yarıda rakibi karşısında ikinci golü arasa da bunu başaramadı. Dakikalar 45’i gösterirken Site Spor’un yıldız oyuncularından Mert Torun sahneye çıktı ve şık bir vuruşla takımına beraberliği getirdi. Bu golden sonra hakem bitiş düdüğünü çaldı ve ilk yarı 1-1 eşitlikle sona erdi.

2. YARI BAMBAŞKA BİR SİTE SPOR
2. yarıda ilk yarının son dakikalarında buldukları golün morali ile Site Spor maça hızlı başlayan taraf oldu. Sağlı sollu ataklarla Kapaklı Spor’u iyice bunaltan Site Spor Mert Torun’un frikikten attığı jeneriklik gol ile 2-1 öne geçti.

MAÇTA SİNİRLER GERİLDİ
1-0 önde iken 2-1 geriye düşen Kapaklı Spor’da futbolcuların oyundan düştükleri görülürken maçın son dakikalarında bir pozisyonda Kapaklı Spor’dan Mustafa ve Site Spor’dan Emir birbirlerine sert girince ortalık bir anda karıştı. Diğer oyuncularında araya girmesiyle kısa süreli bir gerginlik yaşandı. Bu pozisyon sonrası maçın hakemi Mustafa ve Emir’e kırmızı kart göstererek oyun dışına yolladı.

PUAN FARKI 6'YA ÇIKTI
Maç bitmek üzereyken Olcay ile bir gol daha bulan Site Spor maçı 3-1 kazanarak lig de 6 da 6 yaparak şampiyonluk umutlarını devam ettirdi.

Bu sonuçla Site Spor 15 olan puanını 18’e çıkarırken Kapaklı Spor ile arasındaki puan farkını da 6’ya çıkardı.

sitespor-3ledi sitespor-3-1