Kapaklı Şehir Stadı’nda oynanan maçın ilk yarısını 1-1 eşitlikle kapatan temsilcimiz Kapaklıspor, ikinci yarıda bulduğu iki golle 3 - 1 galip geldi. Kapaklıspor'a galibiyeti getiren golleri ise Çağatay Akdeniz, Tezcan Karabulut ve Şevket Gündoğdu attı.  Oynadığı futbol ile taraftarlarını mest eden Kapaklıspor, "işte özlenen Kapaklıspor bu" dedirtti.

Kapaklıspor maça Sezai, Çağatay, Şahin, Tolga, Mertcan, Yunus Emre, Şevket, Emrah, Berkay, Özgün ve Tezcan ilk onbiri ile başladı. Konuk takım Saray Belediyespor ise karşılaşmada Muhammed, Amed, Ziya, Farid, Aygun, Fevzi, Habib, Hasan, Ömer Faruk, Bahadır ve Onur ilk onbiri ile oynadı.

KAPAKLISPOR EMRAH İLE ÖNE GEÇTİ

Kıran kırana başlayan mücadelenin 9. dakikasında rakip kaleye hücum eden Kapaklıspor'dan Çağatay, ceza sahasına girerken Saray Belediyespor'dan Onur'un omuz darbesi ile yere düştü. Maçın hakemi serbest vuruş kararı verirken, topun başına geçen Kaptan Tezcan'ın vuruşu üst direkten auta gitti. 21. dakika organize atakla rakip ceza sahasına sokulan Kapaklıspor atağında, Tezcan'ın şutu bir kez daha direkte patladı. Kapaklıspor, 30. dakikada aradığı golü buldu. Berkay'ın pasında kaleci ile karşı karşıya kalan Emrah, akıl dolu bir vuruşla topu ağlarla buluşturarak takımını 1-0 öne geçirdi.

SARAY BELEDİYESPOR SKORU EŞİTLEDİ

Maçın 37. Dakikasında Ziya ile hava topuna çıkan Çağatay, sakatlanarak yerini Alihan’a bıraktı. 39. dakikada eski Kapaklısporlu Ömer Faruk'un ayağından golü bulan Saray Belediyespor skoru eşitledi. İlk yarıda başka gol sesi çıkmazken, iki takım da soyunma odalarına 1 - 1 eşitlikle döndü.

KAPAKLISPOR BASKISINI ARTTIRDI

İkinci yarıda ilk yarıya göre daha etkili bir oyun sergileyen Kapaklıspor, üst üste ataklar geliştirdi. 53. Dakikada Berkay’ın golü ofsayt gerekçesi ile iptal edilirken, 55. Dakikada Özgün Sala’nın şutu kalecide kaldı. 63. Dakikada sağ kanattan iyi bindiren Berkay, topu Tolga’ya bıraktı. Tolga’nın ortasında harika bir şut çıkaran Kaptan Tezcan yeniden takımını öne geçirdi 2-1

ŞEVKET’TEN MÜKEMMEL GOL

77. dakikada orta sahada topla buluşan Şevket, şık çalımlarla rakiplerini geçti. Uzaktan sert bir şut çıkaran Şevket mükemmel bir gole imza atarak farkı ikiye çıkardı 3-1. İlerleyen bölümlerde gelişen ataklardan gol sesi çıkmadı ve karşılaşma 3-1 Kapaklıspor üstünlüğü ile sona erdi.

ZİRVE TAKİBİNİ SÜRDÜRDÜ

Kapaklıspor bu sonuçla 45 puanla 2. Sıradaki yerini korurken, Saray Belediyespor ise 42 puanda kalarak 4. Sıraya geriledi. Ligde Çorlu Kültürspor 52 puanla lider durumda iken Marmaraereğlisi belediyespor ise 44 puanla 3. Sırada yer alıyor.