Kapaklı Gazetesi - Kapaklı Sitespor’da forma giyen Eray Turan’ın ailesine Kapaklı Sitespor Kulüp Başkanı Ersan Yalçın Karamehmetoğlu tarafından forma hediye edildi.

17 yaşındaki Eray Turan, Kapaklı Sitespor forması altında verdiği mücadele ile Kapaklı’nın olduğu kadar ailesinin de göğsünü kabartıyor. Evlatlarını deplasmanlar dahil her maça gelerek destekleyen Turan ailesinin fedakarca hareketi, Kapaklı Sitespor Kulüp yönetimi tarafından ödüllendirildi. Kapaklı Sitespor Kulüp Başkanı Ersan Yalçın Karamehmetoğlu tarafından Bayram Cumhur ve Muazzez Turan’a isimlerinin yazılı olduğu özel yapım formalar hediye edildi.

Konuyla ilgili konuşan Kulüp Başkanı Ersan Yalçın Karamehmetoğlu, ailenin hareketinin takdire şayan olduğunu dile getirdi. Kulüp olarak çocuklara her an destek olduklarını belirten Karamehmetoğlu, ailelerin de maçlara katılmasının futbolculara ayrıca moral verdiğinin altını çizdi.

Sitespor’un özel hediyesinden memnuniyet duyduklarını dile getiren Turan çifti ise, Kulüp Başkanı Karamehmetoğlu ve yönetime teşekkür etti.