Kapaklı Gazetesi - Ligde bu sezon şampiyonluk mücadelesi veren Kapaklı Sitespor, kendi evinde karşılaştığı Marmaraereğlisi Belediyespor ile golsüz berabere kaldı.

Geçtiğimiz haftayı bay geçerek liderliği Marmaraereğlisi Belediyespor’a kaptıran Kapaklı Sitespor, bu hafta lider ile kendi evinde karşılaştı. 90 dakika boyunca her iki takım da yakaladıkları pozisyonları gole çeviremeyince müsabaka golsüz eşitlikle sonuçlandı. Maçın son bölümlerinde Sitespor'un 9 kişi kaldığı karşılaşmada Kapaklı Sitespor kalecisi Erdal’ın yaptığı kurtarışlar maça damgasını vurdu.

İLK ONBİRLER

Temsilcimiz Kapaklı Sitespor karşılaşmaya Erdal, Doğukan, Gurur, Uğur, Hakan, Abdülmelik, Fırat, Anılcan, Feyyaz, Anıl ve Mert ilk onbiri ile başladı. Konuk takım Marmaraereğlisi Belediyespor ise Melih, Fatih, Başar, Çağlar, Uğur, Doğukan, Çağatay, Gökhan, Hayrettin, Tufan ve Mahmut ilk onbiri ile oynadı.

DOĞUKAN TOPU ÇİZGİDEN ALDI

İlk yarıda rüzgara karşı oynayan Kapaklı Sitespor, Marmaraereğlisi kalesine hücum etmekte zorlandı. Bu durumu fırsata çeviren Marmaraereğlisi ekibi ise, sık sık Sitespor kalesinde gol aradı. Maçın 9. dakikasında Marmaraereğlisi oyuncusu Doğukan’ın şutu, Sitespor kalecisi Erdal’dan sekerek kaleye yöneldi. Çizgide topa müdahale eden Doğukan, kritik bir müdahale ile topu kornere gönderdi. Maçın 15. Dakikasında yeniden bir atak geliştiren konuk takımda bu kez Gökhan kafa vuruşu ile kaleyi yokladı. Gökhan’ın vuruşunda üst direkten dönen topu kaleci Erdal kale dibinde zorlukla kornere çeldi.. Karşılaşmanın 16. Dakikasında Sitesporlu Hakan, rakibine sert müdahaleden sarı kart gördü.

İLK YARI GOL SESİ ÇIKMADI

Maçın 21. dakikasında Marmaraereğlisi Belediyespor oyuncusu Çağlar sert müdahaleden sarı kart gördü. 24. Dakikada nadir gelişen Kapaklı Sitespor atağında Feyyaz kaleyi denedi fakat Marmaraereğlisi kalecisi topu kornere gönderdi. Pozisyonun devamında Mert korner atışı gerçekleştirdi. Havadan gelen top Marmaraereğlisi savunması tarafından uzaklaştırıldı. İlk yarının sonlarına doğrusu ataklarını sıklaştıran Kapaklı Sitespor aradığı golü bulamadı ve soyunma odasına 0-0 eşitlikle döndü.

SİTESPOR RÜZGARI ARKASINA ALDI

İkinci yarı rüzgarı da arkasına alan Kapaklı Sitespor, daha etkili bir oyun sergiledi. 53. Dakikada ev sahibi takımın organize atağında topla buluşan Feyyaz, Marmaraereğlisi Belediyespor oyuncusu Doğukan ile çarpışarak yere düştü. Maçın hakemi ceza sahasının hemen dışında gerçekleşen pozisyona devam kararı verdi. Karşılaşmanın 57. dakikasında Anılcan’ın ortasında yükselen Anıl kafa vuruşu gerçekleştirdi fakat Marmaraereğlisi Belediyespor kalecisi topu kontrol etti. Maçın 59. Dakikasında Uğur Hasko sakatlandı ve sedye ile oyun dışına çıkarıldı. Sağ ayak bileğinden sakatlanan Uğur, çağırılan ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Uğur’un yerine Kaptan Serkan Akyüz oyuna dahil oldu.

KARTLAR PEŞ PEŞE GELDİ

Talihsiz sakatlık sonucu önemli bir savunma oyuncusunu kaybeden Kapaklı Sitespor, Hakan ve Doğukan’ın peş peşe kırmızı kart görmesi ile 9 kişi kaldı. 82. dakikada Hakan, 85. Dakikada ise Doğukan ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek soyunma odasına gitti. Peş peşe gelen kırmızı kartlar ile Kapaklı Sitespor maça 9 kişi devam etti.

MAÇIN YILDIZI ERDAL OLDU

Sayıca eksik olmasına rağmen mücadeleden vazgeçmeyen temsilcimiz, ikinci yarının son bölümlerinde kalecisi Erdal’ın kurtarışları ile maça tutunduı. Marmaraereğlisi Belediyespor, 5 dakika uzatmalara gidilen maçta 3 puan için Sitespor kalesini ablukaya aldı. 90+2’de konuk takımın organize atağında Yakup’un şutunu Sitespor kalecisi Erdal kurtardı. Pozisyonun devamında savunmadan topu kapan Marmaraereğlisi, bu kez Tufan’ın şutu ile golü aradı. Fakat Erdal bu şutu da başarılı bir müdahale ile kurtararak adeta maçın yıldızı oldu.