Kapaklı Gazetesi - Vize Köy Dernekleri’nin bu yıl ilkini gerçekleştirdikleri 1. Dostluk Turnuvasında ilk gün tamamlandı.

Vize Köy Dernekleri tarafından düzenlenen 1.Dostluk Turnuvası, Atıcı Spor Komplesi’nde gerçekleştirilen törenle başladı. 4 derneğin katılım gösterdiği turnuvada, ilk karşılaşma Küçükyaylalılar Derneği ile Soğucaklılar Derneği arasında oynandı. Başlangıç vuruşunu Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin’in gerçekleştirdiği turnuvayı izlemeye Kapaklı Belediye Meclis Üyeleri, CHP Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin, İYİ Parti Kapaklı İlçe Başkanı Yusuf Çetin, Büyük Birlik Partisi Kapaklı İlçe Başkanı Fatih Diler, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri ve dernek üyeleri katılım gösterdi.

İLK MAÇI DOSTLUK KAZANDI

Maçın ilk 5 dakikasında efsanevi kaptanlar Selami Tetik ve Eşref Kahraman sembolik olarak görev aldılar. Heyecanlı karşılaşma 3-3 berabere sonuçlandı. Bir sonraki karşılaşmada ise Kömürköylüler Derneği ile Evrencikliler Derneği karşı karşıya geldi. Maçtan Evrencikliler Derneği 5-3’lük galibiyet ile ayrıldı.