Kapaklı Gazetesi - Başakşehir Okulları, il genelinde yapılan okullar arası spor müsabakalarında Beden Eğitimi Öğretmenleri Ahmet ÇAKICI antrenörlüğünde, okullarına birbirinden başarılı dereceler kazandırdı.

Tekirdağ genelinde gerçekleştirilen turnuvada Başakşehir Okulları Yıldız Kız Voleybol Takımı yarı finale yükselirken, Yıldız Erkekler Voleybol Takımı da Çorlu'da yapılan finallerde il üçüncüsü oldu. Tekirdağ okullar arası Masa Tenisi Turnuvası'nda da Yıldız Kızlar kategorisinde yarı finale katılmaya hak kazanan Başakşehir Okulları, Tekirdağ Okullar arası Bilek Güreşi müsabakalarında Yıldız Kızlar’da Merve Nur Acar ve Melike Nur Acar ile Tekirdağ İl genelinde birinci oldu. Ayrıca Bilek Güreşi müsabakalarında yine Başakşehir Okulları öğrencisi Arda Karslıoğlu, 80 kg’da Gençler B Kategorisinde Tekirdağ ikincisi oldu.

Konuyla ilgili açıklama yapan Beden Eğitimi Öğretmeni Ahmet Çakıcı, ‘’Okul öncesi ve okul çağında spora yönlendirilen çocukların başarısının toplumsal verimliliği de doğrudan etkilemekte. Başakşehir Okulları olarak spora önem vermeye devam ediyoruz. Bu bağlamda dereceler elde eden öğrencilerimizi tebrik ediyorum.’’ dedi.