Kapaklı Gazetesi - Kapaklı - Çerkezköy Altay Futbol Okulları bölgede ses getiren bir organizasyona daha imza attı. Düzenledikleri ‘Penaltı Turnuvası’ ile babalar ve oğullarını bir araya getiren kulüp, çocukların spora merakını arttırarak ebeveynleriyle keyifli vakit geçirmesini sağladı.

22 Ağustos Pazar günü Atıcı Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen turnuvada kıyasıya mücadele hakimdi. Her yaş grubundan baba ve oğullarının bulunduğu etkinlikte kazanan dostluk oldu. 

‘’HER AY BU TARZ ETKİNLİKLER YAPACAĞIZ’’

Altay Spor Kulübü Altyapı Sorumlusu Mahmut Gözüaçık da organizasyonu yerinde izledi. Çocuklarla sohbet eden Gözüaçık, sporcu olmaları yönünde kendilerine tavsiyelerde bulundu. Etkinlikle ilgili konuşan Kapaklı – Çerkezköy Altay Futbol Okulları Genel Direktörü ve aynı zamanda Kapaklı Kartal Spor Kulübü Başkanı Ümit Saraç, her ay bu tarz etkinlikler yaparak çocukları spora daha yaklaştırmak istediklerini belirtti. Saraç, ‘’Çocukları uzun süre spor ile bir arada tutmak, böylece onları kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak istiyoruz. Kapaklı’daki tek gayemiz budur. En iyilerin okulu olarak çevrede anılıyoruz, bu hitaba en iyi şekilde karşılık vereceğimizi düşünüyoruz.’’ dedi.

‘’EN İYİLERİN OKULUNA DAVET EDİYORUM’’

Kapaklı’da yaşayan tüm gençleri ücretsiz antrenmanlara davet eden Saraç, ‘’Çocuklarımızı ücretsiz deneme antrenmanlarına davet ediyoruz. Artık eski metodlar ile antrenmanlar yapılmıyor ve yeni metotların neler olduğunu öğrenmenin en iyi yolu Altay Ailesine katılmaktan geçiyor. Ayrıca sosyal medya hesaplarından bizleri takip ederek yaptığımız çalışmaları detaylıca görebilirler. Tüm aileleri en iyilerin okuluna davet ediyorum.’’ İfadelerini kullandı.