Çorlu Belediyesi ve Tüm Yerel-Sen (Tüm Yerel Yönetim Çalışanları Sendikası) Tekirdağ Şubesi arasında iki yılı kapsayacak “Sosyal Denge Sözleşmesi” Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt ve Tüm Yerel-Sen Tekirdağ Şube Başkanı Ali Şahin Gülen arasında imzalandı.

“TAŞIN ALTINA ELİMİZİ KOYDUK”
Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Çorlu Belediyesi ve Tüm Yerel-Sen arasında imzalanan Sosyal Denge Sözleşmesi için şartları zorladıklarını ve yaşanan zor koşullara rağmen taşın altına ellerini koyduklarını söyledi. İmzalanan sözleşme kapsamında oranın tavan ücret olan yüzde 120’ye çıkarıldığını belirten Başkan Sarıkurt yaptığı açıklamada, “Ülke olarak ekonomik anlamda zor zamanlardan geçiyoruz. Ekonomik şartlar ortada ve aileler geçim sıkıntısı içindeler.

"ÇALIŞANLARIMIZIN MUTLULUĞU VE REFAHI BİZİM İÇİN DEĞERLİ”

Çalışanlarımızın mutluluğu ve refahı bizim için çok değerli. Çorlu Belediyesi olarak çalışanlarımızın mutluluğu ve refahı için elimizden geleni yapmaya gayret ediyoruz. Bu kapsamda memur ve kadro karşılığı tam zamanlı sözleşmeli personelimizi kapsayan Sosyal Denge Sözleşmesini tavan ücret olan yüzde 120 oranına taşıdık. Çalışanlarımız bu oranda sosyal denge tazminatı ödemesi alacaklar.

“ORANI GEÇTİĞİMİZ YILIN ÜZERİNE ÇIKARDIK”

1 Ocak 2024 ile 31 Mart 2024 tarihlerini kapsayacak olan bu sözleşme ile rakamları geçtiğimiz yılın üzerine çıkarmış olduk. Çorlu’muza kıymetli çalışanlarımız ile birlikte hizmet ediyoruz. Yapılan her türlü hizmetin en önemli unsuru şüphesiz ki çalışanlarımızdır. Dün olduğu gibi yarın da ekip ruhuyla, değerli vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak için aralıksız olarak çalışmaya devam edecek ve Çorlu’muzu hep birlikte ileriye taşıyacağız.

Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Memur ve kadro karşılığı tam zamanlı sözleşmeli personelimizi kapsayan bu toplu sözleşmenin çalışanlarımıza hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

“MEMNUNİYET DUYDUK”

"Haydi çocuklar sinemaya gidelim" etkinliği düzenlendi "Haydi çocuklar sinemaya gidelim" etkinliği düzenlendi

Tüm Yerel-Sen Tekirdağ Şube Başkanı Halil Sevil sosyal denge sözleşmesi için Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt'a teşekkür ederken sözleşme kapsamında üyelerin bulundukları kadrolara göre tavan ücret üzerinden sosyal denge tazminatı almaya hak kazanmalarından dolayı memnuniyet duyduklarını söyledi.

01 Ocak 2024 – 31 Mart 2024 tarihlerini kapsayan sosyal denge sözleşmesi imza törenine Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt'un yanı sıra Başkan Yardımcısı Adnan Kum, Tüm Yerel-Sen Tekirdağ Şube Başkanı Ali Şahin Gülen, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Neşe Biçer ile sendika temsilcileri katıldı.