Mahkeme kararıyla faaliyeti durdurulan Saray–Süleymanpaşa arasında hizmet veren 80 numaralı otobüs hattı, vatandaşların gündemindeki yerini koruyor. Konuyla ilgili Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Candan Yüceer’e soru yönelten bir vatandaş, yaklaşık bir yıldır hattın yeniden hizmet vermesi için belediyeyi aradığını belirterek, “80 numaralı hattın durdurulduğunu biliyorum. Kimse şikayetini dile getiremiyor” ifadelerini kullandı.
Başkan Yüceer ise göreve geldiğinde hattın özellikle hastaneye ulaşım açısından önemli olduğunu dile getirdiğini belirterek, “Kanser hastası var, yaşlısı var. Bu insanlar hastaneye nasıl gidecek dedim. Direkt hastaneye gidecek bir hat koyalım istedik. Ancak kooperatifler bu durumu şikayet etti” dedi.
80 numaralı hattın iptal edildiğini hatırlatan Yüceer, aynı hattın yeniden açılması durumunda mahkeme kararına aykırı hareket edilmiş olacağını ifade ederek, “Bu sefer yargı, mahkeme kararını uygulamıyorsun diyerek bizi suçlu duruma düşürür. Şimdi yine çözüm arıyoruz. Gönül ister ki tüm sorunları bir anda çözelim” şeklinde konuştu.






