Kapaklı Gazetesi - İş adamı Recep Bıyık, AK Parti Genel Merkezi tarafından AK Parti Kapaklı İlçe Başkanlığı görevine atandı. Bıyık’ın göreve getirilmesinin üzerinden saatler geçmeden CHP’den tepki geldi. Recep Bıyık’ın İstanbul’da oturduğunu hatırlatan CHP Kapaklı İlçe Başkanı Erdinç Yılmaz, ‘’AKP Kapaklı ithal ilçe başkanı’ dedi.

‘’İSTANBUL'DAN İTHAL İLÇE BAŞKANI’’

Atama nedeniyle AK Parti'ye eleştirilerde bulunan Yılmaz, ‘’İthalat konusunda iyi olan AKP Kapaklı belediyesi, başkan yardımcılarından sonra AKP ilçe Başkanı ithal etti. Evet yanlış duymadınız ilçe başkanı ithal etti. Sürecin en başından aday olan 5-6 adayı yok sayarak İstanbul’dan ilçe başkanı ithal edildi. Kendi örgütünün iradesini yok sayan AKP ithal yollarla ilçe başkanı ithal etti. Delegasyon ve kongreye gerek duymayan AKP İstanbul’dan ilçe başkanı ithal etmiştir.’’

‘’KAPAKLI’DA KAYBOLURSA 1 TELEFON KADAR YAKINIM’’

Bıyık’ın aday gösterilmediği için partiye küskün olduğunu da iddia eden Yılmaz, ‘’Kapaklı’da kim kimdir cadde ve sokakları dahi bilmeyen ithal ilçe başkanı 31 Mart 2019 sürecinde 13 Belediye Başkan aday adayından biri olmuştu. Aday gösterilmemesi ile birlikte küskünler grubuna katılmıştı. Kapaklı’da doğmuş fakat Kapaklı’da hiç bulunmamış belirgin en önemli özeliğidir. İthal ilçe başkanını Kapaklı içinde kaybolduğunda kendisine bir telefon kadar yakın olduğumuzu burada belirtmek isterim. İthal ilçe başkanına Kapaklıya hoş gelmiş der yerel seçimlere kadar görevinde başarılar dilerim.’’ diyerek açıklamasını noktaladı.