Milliyetçi Hareket Partisi Kapaklı İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen toplantıda, mahalle başkanlarına  rozetleri takıldı.

25 Şubat 2018 Pazar günü saat 19:30’da Barış Pastanesi’nde düzenlenen teşkilat toplantısında, MHP Kapaklı İlçe Teşkilatı tarafından Mahalle Başkanlarına rozet takma töreni gerçekleştirildi. Düzenlenen toplantıya MHP Tekirdağ İl Başkanı Koray Önsel de katıldı. Toplantıda konuşan Önsel, ‘’Milliyetçi Hareket Partisi, 49 yıllık yarım asra varan bir maziye sahiptir. Bu siyasi hareket,  geçmişinde 3 bine yakın şehit, gazi barındıran kutlu bir davadır. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin sürekli telaffuz ettiği gibi bu dava okunmuş kutlu bir harekettir. Bu dava ile uğraşanların hiçbir zaman iki yakası bir araya gelmemiştir” dedi.

TEŞEKKÜR ETTİ

Program öncesi kısa bir konuşma yapan MHP Kapaklı Teşkilâtlanmadan Sorumlu Komisyon Başkanı Sebahattin Altınsoy, çalışmalarda emeği geçen ekip arkadaşlarına teşekkür etti. Altınsoy, ‘’Bu görev tarafımıza tebliğ edildiği günden itibaren Erol Taş ve Caner Yıldırım kardeşlerimle beraber yaklaşık 2 ay gibi bir sürede ummalı bir çalışma neticesinde burada bulunan değerli arkadaşlarımı tanıma fırsatı buldum. Bundan sonraki süreçte hedefimiz, Kapaklı’nın tüm mahallelerinde sorunları önce tespit ve analiz edip, yönetim toplantısında tartışıp en hızlı şekilde ilgili kurumlara kanunlar çerçevesinde iletmektir.’’ Dedi.

‘’TELEFONUM 7/24 AÇIKTIR’’

Kapaklı’da yerel seçim çalışmalarına hız vereceklerini kaydeden MHP Kapaklı İlçe Başkanı İsmail Türker ise, şu ifadeleri kullandı; ‘’Allah’ın izniyle sizlerle birlikte Kapaklı’da ulaşamadığımız yer kalmayacak. Kapaklı’nın en yakın sorunlarına sizler vasıtasıyla ulaşıp, gereğini yapmalı, gerekli mercilere iletmeliyiz. Vatandaşlarımızın her sıkıntısına elimizden geldiğince yardımcı olacağız ve sizler de bu konuda ilk temas eden birimler olacaksınız. Davamızın şuanda hız kazandığı, sempati duyulduğu bu günlerde; neden 2019’da Milliyetçi Hareket Partisi olarak Kapaklı Belediye Başkanı kazanmayalım? Allah’ın izniyle sizlerle bunu başaracağımıza inanıyorum. Bu meşaleyi buradan başlatacağız. İnandığımız ülkü değerleri doğrultusunda çalışacağız ve başaracağız. Eğer siz tabanın sıkıntısını bizlere iletirseniz, biz nerede yanlış nerede doğru yaptığımızı görmüş olacağız. Telefonum 7 gün 24 saat açıktır. Düğününüzde, cenazenizde, iyi gününüzde ve kötü gününüzde ne zaman ararsanız arayın en fazla 10 dakika sonra orada olacağım. Biz halka hizmet, hakka hizmet desturu ile yola çıktık.’’

‘’BU TOPLANTILARIN BÜYÜK ÖNEMİ VAR’’

Türker’in ardından MHP Tekirdağ İl Başkanı Koray Önsel söz aldı. Düzenlenen teşkilat toplantılarının partinin kurumsal kimliği açısından büyük öneme sahip olduğunu belirten Önsel, ‘’İlçe Başkanımız, 14 mahallemizin mahalle başkanları ve onların oluşturmuş olduğu yönetim kurullarıyla beraber güzel bir toplantı organize etmiş. Bu toplantılar partimizin kurumsal kimliğinin gelişmesi açısından büyük önemi var. Siz değerli başkanlarımıza büyük görevler düşmekte. Malumunuz 2019’un Mart ayında yapılacak olan seçimler bizi bekliyor. 2019’un Kasım ayında yapılacak olan milletvekilliği ve Cumhurbaşkanı seçimi de var. Sahada bizim göstereceğimiz emek ve gayret, Milliyetçi Hareket Partisi’nin yerel anlamda Kapaklı’daki çıtasını yukarıya taşıması açısından büyük önem arz etmekte. Ne kadar emek gösterirsek, ne kadar çalışırsak, ne kadar fazla insanla temas edersek o kadar başarılı oluruz. Bunu sadece baylar olarak değil, ekiplerimizin içine bayanlarımızı ve genç arkadaşlarımızı da katarak bu ekibin bir kartopu misali yuvarlanarak bir çığa dönüşmesini, bu çığın da en sonda Kapaklı Belediyesi’nin üzerine devrilmesini umuyorum. Bu hareket Kapaklı Belediyesi’ne üç hilalli bayrağımızı asacağımız bir hareket olmalıdır. Bu hareketin başlangıcını bir milad olarak kabul edelim’’ İfadelerini kullandı.

‘’BU İŞLER YÜREK İSTER’’

Parti çalışmalarının büyük fedakarlıklar gerektirdiğini vurgulayan Önsel, ‘’ Bugün önümüzde yerel anlamda 1’i Büyükşehir olmak üzere 12 belediyeyi elinde bulunduran bir Cumhuriyet Halk Partisi yerel iktidarı var. Aynı zamanda tüm devlet kademelerini elinde bulunduran ve iktidara tek başına sahip olan Adalet ve Kalkınma Partisi genel iktidarı var. Biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak 35 milletvekili ile Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde elimizden geldiği kadar mücadele ediyoruz. Bu işler emek ister, yürek ister, yeri gelir zaman verirsiniz, yeri gelir maddi manevi anlamda bazı şeylerden feragat edersiniz. Bizler bu anlamda teşkilat olarak elimizden gelen desteği vermeye çalışacağız. Bu kadroyu dağıtmadan, bu kadronun daha da büyüyerek çalışmasını sağlamamız lazım. Öncelikle iktidarı elimizde bulundurmamız lazım. Milliyetçi Hareket Partisi bugüne kadar en iyi icraatleri yapacak kadrolara sahip. Biz hakka inanıyoruz, hak yolunda mücadelemizi vermeye çalışıyoruz.’’ Sözlerini kaydetti.

‘’EDERİ 1 DOLAR EDEN FETÖCÜLER’’

Önsel, ‘’Milliyetçi Hareket Partisi, 49 yıllık yarım asra varan bir maziye sahiptir. Bu siyasi hareketin geçmişinde 3 bine yakın şehidi, gazisini barındıran kutlu bir dava ve Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin sürekli telaffuz ettiği gibi bu dava kutlu, bu dava okunmuş bir hareket. Bu dava ile uğraşanların hiçbir zaman iki yakası bir araya gelmemiştir. Şehit vermişiz, gazilerimiz olmuş, mağdurlarımız olmuş ancak Milliyetçi Hareket Partisi’nin kalesi hiçbir zaman yıkılmamış. Geçmişten bugüne kadar yaşamış olduğumuz badirelerin en sonuncusunu 15 Temmuz 2016 tarihinde ederi bir dolar olan Fetullahçı şerefsizlerin yapmış olduğu darbe kalkışmasında gördük. O gün 15 Temmuz gecesinde bu harekete giriştiklerinde Ankara’da Genel Merkez Binası’nın tüm ışıklarını yaktıraran tek siyasi lider olan kişi Sayın Doktor Devlet Bahçeli’dir. Başbakan Zonguldak’da Ilgaz’da tüneldeyken, Cumhurbaşkanımız henüz Ankara ya da İstanbul’a varmamışken, Genel Kurmay Başkanımız derdest edilmişken ortada duran tek siyasi hareket lideri Milliyetçi Hareket Partisi’nin Genel Başkanı idi. Bu kalkışmaya dair tepkisini ortaya koyan ilk lider de Genel Başkanımızdı. ‘’ dedi.

“DEVLETİ BAHÇELİ YÖNETİYOR!”

15 Temmuz’dan sonra fark ettiğiniz gibi devleti Devlet Bahçeli yönetiyor. Tüm Türkiye’nin siyaseti olduk. Eleştiriliyoruz, belki bizim tabanımızdan eleştiren insanlar da var. ‘’Ya daha dün eleştirdiğimiz Adalet ve Kalkınma Partisi ile bugün neden bir aradayız?’’ diye düşünüyor olabilirler. Özellikle Cumhuriyet Halk Partililer ‘’Kardeşim Ak Partiyi siz kurtarıyorsunuz’’ diyorlar. Milliyetçi Hareket Partisi’nin 7 Haziran seçimlerinden hemen sonra Sayın Genel Başkanımızın öne sürdüğü 4 şart vardı. Birincisi çözüm süreci derhal bitirilmeli, ikincisi Anayasa’nın ilk 4 maddesi muhafaza edilmeli, üçüncüsü Cumhurbaşkanlığı makamı anayasal çerçeveye oturtulmalı, sonuncusu da terör ve dış politika anlamında Türkiye’de milliyetçi bir hareket başlatılmalı idi. O gün bu şartlarımızı kabul etmeyen Ahmet Davutoğlu ve kabinesi, bir süreç yaşandıktan sonra başbakanlıktan alındı. Çözüm süreci bitirildi. Barzani denen köpek cevabını aldı. Fırat Kalkanı operasyonu başladı. Afrin operasyonu devam ediyor. Dış politikaya baktığımızda Kudüs meselesi, Suriye meselesi, Avrupa ile olan ilişkilerde çepeçevre her yandan düşmanlarla sarılmışken hükümet Milliyetçi Hareket Partisi’nin desteği ile dik duruyor ve herkese gereken cevabı veriyor.

“KIŞKIRTMALARA KARŞI UYANIK OLALIM”

Biz daha önceden yaşananları da biliyoruz. Bugün Milliyetçi Hareket Partisi’nin siyaseti yürütülürken, partinin fikirleri hükümetin fikirleri olmuşken biz başka bir parti olsa ona da aynı şekilde desteğimizi verirdik. Biz aynı şekilde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Elimizde bir vatan olmadıktan sonra, bir devlet olmadıktan sonra siyaset yapmanın bir anlamı yok. Önceki hedefimiz Türkiye Cumhuriyeti’nin sağlıklı bir zemine oturtulması. Daha sonrasında sahalarda mücadelemizi vereceğiz, yanlışa yanlış doğruya doğru diyeceğiz. Fakat kimsenin gazı ile hareket etmeyeceğiz. Benim mahalle başkanlarından ve diğer arkadaşlarımdan ricam farklı kışkırtmalara karşı uyanık olalım. Tekirdağ’da 81 vilayetten insanın yaşadığı bir coğrafyada yaşıyoruz, birlik olmak zorundayız. Biz Büyük Türk Milleti’nin evlatlarıyız. İnşallah rabbim bize güç kuvvet verir, bu badireleri de atlatacağız. “ dedi.