Kapaklı Gazetesi - AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan ve Yönetim Kurulu üyeleri Şarköy’de muhtarlar ile bir araya gelerek Şarköy'de yapılan çalışmaları değerlendirdi.

Haftalık yönetim kurulu toplantısı için Şarköy’e giden AK Parti İl Başkanı Mestan Özcan ve İl Yönetim Kurulu üyeleri Şarköy’de muhtarlar ile bir araya gelerek ilçede yapılan yatırımlar ve yaşanan sıkıntılar hakkında fikir alışverişinde bulundular.

‘’HER HAFTA BİR İLÇEYİ ZİYARET EDECEĞİZ’’

Konuyla ilgili açıklama yapan AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan, il yönetim kurulu toplantılarını 11 hafta boyunca bir ilçede gerçekleştirerek o ilçelerde saha çalışması yapacaklarını ve muhtarlarla bir araya geleceklerini belirtti. Özcan; ‘’ AK Parti İl Başkanlığı olarak normalleşme süreci ile birlikte sahaya tam anlamıyla inmiş bulunmaktayız. Açıkladığımız gibi yönetim kurulu toplantılarımızı her hafta bir ilçede gerçekleştireceğiz. Bu hafta ilimizin turizm cennetlerinden biri olan Şarköy ilçesindeydik. Burada hem yönetim kurulu toplantımızı yapacağız, onun öncesinde de muhtarlarımız ve vatandaşlarımız ile bir araya gelerek yaşanan sıkıntıları, eksikleri ve yapılan hizmetleri konuşacağız.’’ dedi.

‘’HER İL TOPLANTISI CANLI YAYINLANACAK’’

AK Parti İl Başkanlığı olarak şeffaflığa önem verdiklerinin altını çizen Mestan Özcan; ‘’ Almış olduğumuz yeni kararlardan birisi de her hafta gerçekleştirdiğimiz yönetim kurulu toplantılarımızı sosyal medya hesaplarımız üzerinden canlı yayınlayacağız. Burada amaçladığımız Yönetim Kurulu toplantılarımıza vatandaşlarımızı da dahil ederek daha şeffaf bir yönetim anlayışını benimsemek olacaktır.’’ şeklinde konuştu.