Kapaklı Gazetesi - AK Parti Kapaklı İlçe Başkanlığının ardından Gençlik Kolları ve Kadın Kolları da kongre hazırlıklarını sürdürüyor. 2019’da gerçekleşen yerel seçimlerde Kapaklı Belediye Meclis Üyeliğine seçilen AK Parti Kapaklı İlçe Gençlik Kolları Başkanı Eray Güner ise kongrede aday olmayacağını duyurdu.

Güner, yaptığı basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi; ‘’Gençlik Kolları Başkanlığına geldiğimiz günden beri birçok program yapıp birçok faaliyette bulunduk. Bu davanın bir bayrak yarışı olduğunun her zaman farkında olarak bayrağı en üstlere taşımaya çalıştık ve partimizin olurlarıyla belediye meclis üyesi adayı olduk. Halkımızın desteğiyle de belediye meclis üyesi olduk. Benden sonra gelecek gençlik kollarının da aynı azim ve sağ duyuyla çalışacağına canı gönülden inanıyorum.

‘’İSTİŞARE EDİP ONAYIMI ALDIM’’

Bu dava memleket davası, bu dava uzun adam davası, benimle bugüne kadar çalışan tüm gençlik kollarındaki kardeşlerime, arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Yeni kongre sürecinde aday olmayacağımı birçok kişiyle paylaşmıştım. Genel Merkezimiz ve İl Gençlik Kollarımızla da istişare edip onaylarını aldım ve kongrede aday olmayacağımı kamuoyuna saygıyla duyuruyorum.

‘’BAŞVURU YAPMAK İSTEYEN TÜM KARDEŞLERİMİZİ BEKLERİZ’’

Görev sürecinde benden desteğini hiç esirgemeyen Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanımız Prof Dr. Mustafa Şentop hocamıza, Milletvekillerimiz Mustafa Yel ve Çiğdem Koncagül’e, Ayşe Çetindoğan’a, Metin Akgün’e, İl Başkanımız Mestan Özcan’a, İl Gençlik Kollarını şahlandıran ve gençliğe sahip çıkan il başkanımız Burak Kağan Oğuz’a, geçmiş dönem il başkanımız Süleymanpaşa Belediye Başkanımız Cüneyt Yüksel’e, Kapaklı İlçe Başkanımız Recep Biyik’a, geçmiş dönem Kapaklı İlçe Gençlik Kolları bayrağı devir aldığım Ayhan Erdal abime, geçmiş dönem Kapaklı İlçe Başkanlarım Salih Bezgin’e ve Ercan Üçel’e, Belediye Başkanımız Mustafa Çetin’e ve geçmiş dönem il gençlik kolları başkanım Cem Karaca’ya sonsuz teşekkür ediyorum. Bu dava sen ben değil memleket sevdası. İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı adaylığı için ilçe teşkilatımız da yarın itibariyle süreç başlayacak. Başvuru yapmak isteyen tüm kardeşlerimizi bekleriz.’’